Κυριακή, Ιανουαρίου 15

Νίκη με "φόντο" την 4αδα ο Πυλαριακός 1-0 τους Πρόννους

Στο Δημοτικό  Μακρυωτίκων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, με τον Πυλαριακό να φιλοξενεί τον Α.Ο. Πρόννων.

Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου θα είναι τελικά η νικήτρια ενός πολύ σημαντικού αγώνα, θα ανέβει βαθμολογικά, παραμένοντας στον στόχο της και θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τον Α' γύρο.

Από την άλλη αυτή του Γκ. Ρέτσι θα χάσει πολύτιμο έδαφος σε ότι, αφορά τον στόχο της 4αδας.

Σε γενικές γραμμές, στα Μακρυώτικα έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με δύναμη πάθος, αρκετή αγωνία, που έλειπαν όμως οι καλές στιγμές και τους γηπεδούχους καλύτερους στο πρώτο 45λεπτο, χρονική στιγμή στο παιχνίδι που έγιναν όλα, γκολ, δοκάρια, χαμένο πέναλτι κ.λ.π., ενώ στο δεύτερο οι Πρόννοι ισσορόπησαν, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εκτός του μοναδικού γκολ, είχαμε τρία δοκάρια. Δύο για τους γηπεδούχους (Μαρούλης - Μπαλάσκας) και ένα για τους φιλοξενούμενους (Lluka), μία κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) στο 89' στον Ρώσση των Πρόννων και ένα χαμένο πέναλτι.

Το γκολ του αγώνα

Το μοναδικό γκολ του αγώνα θα σημειώσει μόλις στο 4' ο Μπαλάσκας.

Συγκεκριμένα ο Μανωλάτος με έξυπνη κάθετη πάσα θα βρει τον συμπαίκτη του στην κίνηση, αυτός θα "τσιμπήσει" την μπάλα προ του τελευταίου αμυντικού των Πρόννων και απέναντι από τον Παπαβασιλείου πλασάρει στα δίχτυα για το 1-0.

Ένα "χρυσό" γκολ που τελικά έκρινε το παιχνίδι και χάρισε τη νίκη στους "κυανέρυθρους" της Πυλάρου.

Να αναφέρουμε εδώ ότι, στο 25' οι Πρόννοι θα κερδίσουν πέναλτι από τον Σταμούλη, το οποίο εκτελεί ο Παπαδημητρόπουλος και αποκρούει ο νεαρός τερματοφύλακας του Πυλαριακού Γ. Βρεττός.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Βρεττός, Τουλάτος, Κλειτογιάννης, Παπαδάτος, Θωμαΐδης, Καλιβωκάς Γ., Μπαλάσκας (58’ Rexha), Μανωλάτος (65’ Ποταμιάνος), Σταμούλης, Μαρούλης (85’ Καππάτος), Σαλιάι (46’ Καψογιώργης).

Πρόννοι:(Γκ. Ρέτσι), Παπαβασιλείου, Τσονακαρίδης Α., Παπαδημητρόπουλος (30’ Xhelaj), Κουρκουμέλης Σπ., Μπάμπης, Lluka, Μακρυνώρης, Ρραπάι, Γκιάφης (48’ Κουρκουμέλης Χρ.), Walker, Ρώσσης.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου