Σάββατο, Ιανουαρίου 28

Εντυπωσίασαν οι αθλητές της ΓΕΚ σε Αθήνα και Πάτρα..... Επιστρέφουν με ρεκόρ και μετάλλια (Εικόνες-βίντεο)

Πολύ καλή ήταν η συμμετοχή των αθλητών της Γ.Ε. Κεφαλληνίας, στις δύο σημερινές Ημερίδες που συμμετείχαν και διεξήχθησαν στην Πάτρα και στον Άγιο Κοσμά στην Αθήνα αντίστοιχα.

Άγιος Κοσμάς

Συγκεκριμένα στον Άγιο Κοσμά η Αποστολία Αντωνάτου  στα 60 μ. Κ-16 τερμάτισε 2η με νέο ατομικό της ρεκόρ και Γ.Ε.Κ. 7.95, ενώ Η Δέσποινα Λουκάτου στην 11η θέση, επίσης στα 60 μ. κατηγορίας Κ-18 με χρόνο ατομικό ρεκόρ 8.10.

Πάτρα

Στην Πάτρα στο Αθλητικό Κέντρο «Λαδόπουλου», εντυπωσίασε ο Χάρης Αλιβιζάτος στο άλμα σε ύψος, όπου κατέλαβε την 1η θέση με άλμα 1,75 μ., το οποίο αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον νεαρό αθλητή, αλλά και ρεκόρ Γ.Ε.Κ. στην κατηγορία Κ-16.

Η Σαμουέλα Σελένιτσα επίσης στο άλμα σε ύψος κάτω των 18 ετών, κατέλαβε την 3η θέση με άλμα 1,50 μ., το οποίο αποτελεί ατομικό ρεκόρ.

Αργότερα αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των αθλητών της Γ.Ε.Κ., που συμμετείχαν στις δύο Ημερίδες.

Συγχαρητήρια στους αθλητές, αλλά και στους προπονητές τους για την εντυπωσιακή τους παρουσία.

Η δουλειά που γίνεται στην Γ.Ε.Κ. είναι υποδειγματική και τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν, ενώ το μέλλον τους ανήκει!


Στην παραπάνω φώτο διακρίνονται, η αθλήτρια μας Αποστολία, με τον πατέρα της Γιώργο Αντωνάτο και τον εξαίρετο προπονητή της κ. Αντρέα Λιναρδάτο. 

Απλά να αναφέρουμε ότι, η Αποστολία είναι μόλις 13 ετών (γεννημένη 28-1-2009) και με σταθερά βήματα θα συνεχίσει να δουλεύει για το μέλλον της. 



Βίντεο με τις προσπάθειες Αλιβιζάτου Σελένιτσα



Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου