Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11

Ξεκίνησε την προετοιμασία του με Αγιασμό ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς (Εικόνες)

Ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 11/9, την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-2024.

Το ραντεβού είχε δοθεί στις 5 και 15' στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. Εκεί περίμενε τους ποδοσφαιριστές, το Δ.Σ. με τον προπονητή Τάκη Φωή για τον καθιερωμένο Αγιασμό, και την "πρώτη" της ομάδας.

Μετά το καλωσόρισμα με τις ευχές για υγεία και επιτυχίες και τον Αγιασμό από τον π. Β. Παυλάτο, ο λόγος στον Τ. Φωή ο οποίος ευχήθηκε μια καλή χρονιά για το "τριφύλλι", κυρίως χωρίς τραυματισμούς και πολλές χαρούμενες στιγμές.

Έδωσε κατευθύνσεις σχετικά με το πρόγραμμα προετοιμασίας και τους φετινούς στόχους της ομάδας και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να είναι τυπικοί στις προπονήσεις, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να "κτιστεί" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ομάδα.

Παραβρέθηκαν επίσης οι προπονητές των Ακαδημιών Γ. Βαρουξής, Σ. Καππάτος, Ν. Μακρής και Δ. Παγουλάτος, αλλά και αρκετοί γονείς και φίλοι της ομάδας.

Λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της σεζόν με ένα "ελαφρύ" πρόγραμμα στον αγωνιστικό χώρο.

Να ευχηθούμε στους "πράσινους" του Αργοστολίου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, επιτυχίας και κυρίως χωρίς τραυματισμού!

Παρακάτω φώτο από τη σημερινή πρώτη του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς














































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου