Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές στην Ιθάκη η επιμορφωτική εβδομάδα ποδοσφαίρου (Εικόνες)

Τελείωσε προχθές το βράδυ Σαββάτου 16/9, η επιμορφωτική εβδομάδα ποδοσφαίρου που αποτέλεσε συνδιοργάνωση του Δήμου Ιθάκης, της ΠΕΔΙΝ και του Φήμιου (ΔΚΕΙ).

Οι προπονήσεις έγιναν υπό τις οδηγίες των παλαίμαχων άσσων του Ολυμπιακού, κ.κ. Αντώνη Κασδοβασίλη - Νίκου Τσιαντάκη, οι οποίοι μετέδωσαν τις τεράστιες γνώσεις τους στο ποδόσφαιρο στα παιδιά της Ιθάκης, ηλικίας 7-17 ετών.

Οι μικροί μας φίλοι, αλλά και οι λίγο μεγαλύτεροι, έδειξαν να το χαίρονται και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, να θέλουν να μάθουν όλα όσα τους μετέφεραν οι προπονητές τους.

Η εβδομάδα ποδοσφαίρου της Ιθάκης ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών πλακετών, εκ μέρους των διοργανωτών στους δύο προπονητές Αντ. Κασδοβασίλη - Νικ. Τσιαντάκη και μετάλλια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία!

Ιδιαίτερα στον Δήμαρχο Ιθάκης, έναν λάτρη του ποδοσφαίρου, τον κ. Διονύση Στανίτσα και στον αντιδήμαρχο αθλητισμού Δήμου Ιθάκης κ. Πάνο Δόριζα, που βρίσκονται πάντα κοντά στη νεολαία του νησιού!

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Π. Δόριζας:

"Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους δύο δασκάλους του ποδοσφαίρου κ.κ. Αντ. Κασδοβασίλη – Νικ. Τσιαντάκη, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ιθάκη να διδάξουν στην επιμορφωτική εβδομάδα ποδοσφαίρου, τα μυστικά του ποδοσφαίρου στα μικρά παιδιά του νησιού μας, στον Π.Α.Ο. Οδυσσέα και στον Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης για την πολύτιμη βοήθεια τους, σε όλες και όσους βοήθησαν όλη την εβδομάδα (μέσα και έξω από το γήπεδο), τους γιατρούς που ήταν καθημερινά κοντά μας, τους γονείς που για άλλη μια φορά αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε και φυσικά, όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στις προπονήσεις... Τους αξίζουν πολλά πολλά μπράβο.!!!

Να είστε σίγουροι ότι θα το επαναλάβουμε...!!!"

Εικόνες
























Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου