Δευτέρα, Ιουλίου 2

BEACH SOCCER

Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου: Ουκρανία-Ελλάδα 4-3

   Με ήττα 3-4 από την Ουκρανία άρχισε η Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου Ανδρών τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Beach Soccer 2013. 
   Η ελληνική ομάδα, στον πρώτο της επίσημο αγώνα από την ένταξή της στην ΕΠΟ, έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες, καθώς κόντραρε στα ίσια μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές δυνάμεις.


«Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εμείς, μια ομάδα τριών εβδομάδων και με ελάχιστες προπονήσεις, αντιμετωπίσαμε ένα μεγαθήριο που λειτουργεί εδώ και χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια και είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνολική εικόνα μας στον αγώνα. Με την Πορτογαλία, μια επίσης μεγάλη ομάδα, θέλουμε να επαναλάβουμε ανάλογη εμφάνιση και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να σταθούμε ικανοποιητικά απέναντι σε πιο έτοιμες ομάδες. Το μέλλον είναι μπροστά μας και είμαι σίγουρος ότι με την πάροδο του χρόνου θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Στέφανου Σοϊλεμέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου