Κυριακή, Φεβρουαρίου 24

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ΣΤΑ ΚΟΚΥΛΙΑ
      Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ηγιορτή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης στην πανέμορφη και κατάμεστη από κόσμο αίθουσα δεξιώσεων «Αθηνά» στα Κοκύλια χωρίς όμως αυτή τη φορά την παρουσία των προσκεκλημένων εκτός Κεφαλονιάς και εκπροσώπων από το Δ.Σ. ή τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. (ο κ. Μαζαράκης τον δικαιολόγησε την απουσία του σε άλλη εκδήλωση) όπως στο παρελθόν.
     Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Ευαγγ. Μαζαράκης που αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο, ζήτησε την βοήθεια του Δήμου και της περιφέρειας σε θέματα υποδομών ώστε να φιλοξενηθούν αγώνες στην Κεφαλονιά τόσο για το ποδόσφαιρο σάλας όσο και για το beachsoccer στο οποίο είναι υπεύθυνος. Επίσης αναφέρθηκε στην πορεία του τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, αλλά και για την μεγάλη επιτυχία της τοπικής Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με τη τοποθέτηση του αντιπροέδρου Θ. Βαλσαμή στην επιτροπή στατιστικής και γηπέδων της Ε.Π.Ο. όπως και της υπαλλήλου της Ένωσης μας κ. Χρύσας Κοσμάτου ως διεθνούς παρατηρητή στο γυναικείο ποδόσφαιρο. 
     Χαιρετισμούς απηύθυναν η Βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτ. Κουρής και  ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Βαγγέλης Κεκάτος, οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο.
     Παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Κεφαλονιάς κ. Νίκος Ανουσάκης, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Ειρήνη Στεφάτου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλονιάς κ. Μάρκος Κοτσιλίνης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σπύρος Σαμούρης και Βίκτωρας Ρουχωτάς, αντιπροσωπεία των εθελοντών Σαμαρειτών με επικεφαλή τον αρχηγό τους κ. Χαρ. Μοσχόπουλο αρκετοί παράγοντες, διαιτητές, προπονητές και ποδοσφαιριστές.
     Τυχερή της βραδιάς η μικρή Ελευθερία Μοσχονά που της έτυχε το φλουρί και στο οποίο αντιστοιχούσε ένα παλαιό νόμισμα της Κεφαλονιάς. Πάντα τυχερή μικρή Ρίτσα.
     Στην συνέχεια ακολούθησαν οι παρακάτω βραβεύσεις:
Στις πρωταθλήτριες ομάδες.
Α΄ κατηγορίας Α.Ο. Διλινάτα
Β΄ κατηγορίας Α.Ο. Παλληξουριακός
Γ΄ κατηγορίας Α.Ο. Ανωγής
Στους πρώτους σκόρερ των πρωταθλημάτων μας
Κρούτη Άλκη της Α.Ε. Κεφαλληνίας για την Α΄ κατηγορία
Αμούργη Ιωάννη Α.Ο. Σάμης για την Β΄ κατηγορία και τους
Εντύπωση προκάλεσε η μη βράβευση σκόρερ από την Γ΄ κατηγορία!
Στους αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές από τις μικτές μας λόγω ηλικίας
Μοσχόπουλος Ευάγγελος, Μπουραϊμης Φώτιος, Γραμμένος Θωμάς, Τζάκης Γεράσιμος, Βαγγελάτος Γεράσιμος, Ντούκας Παρασκευάς, Καπετανάκης Ανδρέας, Μινέτος Ηλίας, Παυλάτος Κωνσταντίνος, Γαβαλάς Αλέξανδρος, Παγουλάτος Θεόδωρος, Μιχελής Ευάγγελος, Πετεινάτος Αλέξης- Γεώργιος, Απέργης Ιωάννης, Μπελτσώνιας Σταύρος, Σουρβάνος Νικόλαος
Στους μαθητές των Μικτών παίδων - νέων που αρίστευσαν στα  σχολεία τους την σχολική περίοδο 2011-2012
Από την ομάδα των Νέων Τουλάτο Βασίλη Α.Ο. Σάμης, Σπανό Βαγγέλη Α.Ο.Κ.Ι. και Νίκο Αντωνίου Παγκεφαλληνιακού.
Από την ομάδα των παίδων Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης Παγκεφαλληνιακού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου