Παρασκευή, Δεκεμβρίου 20

Ο ΑΣΚ έδωσε και εισέπραξε χαρά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείο των Φαρακλάτων


Μετά από τη στήριξη και τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων,  ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, συνέχισε την κοινωνική του δράση και το πρωί της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου  βρέθηκε στο Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων. 

Στην αποστολή συμμετείχαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου, προπονητές  και παίκτες της ομάδας, οι οποίοι μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του σχολείου για δύο ώρες . 
Παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Θανάσης Μουίκης, ο Γενικός Γραμματέας Θανάσης Αυγερινός, τα μέλη του Δ.Σ. Αγησίλαος Κονιδάρης, Ράνια Πολλάκη και Γιώργος Γιαννάτος, οι προπονητές Πάνος Ματιάτος και Λεωνίδας Παπαδάτος, καθώς και οι αθλητές Πάνος Σαρρής (αρχηγός) και Ιορδάνης Γεμενετζής.  
Ο ΑΣΚ πέραν από την προσφορά του σε τεχνολογικό υλικό, σε τρόφιμα και σε χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά δώρα, έδωσε και εισέπραξε το χαμόγελο και τη χαρά των παιδιών αυτών που ξέρουν απλόχερα να την δίνουν. 
Στους καθηγητές και γυμναστές προτάθηκε να φέρνουν τα παιδιά στο γήπεδο. 
Κατά τη διάρκεια της παραμονής  έγινε ξενάγηση από την Διευθύντρια κ. Κατερίνα  Πετρούτσου και τους  καθηγητές στους χώρους που εκπαιδεύονται  και δημιουργούν τα παιδιά, ενώ στο τέλος παιδιά και αποστολή του ΑΣΚ έπαιξαν για λίγο μπάσκετ και βόλεϊ.
Ο ΑΣΚ δεν σταματάει στην συγκεκριμένη επίσκεψη, αλλά βρίσκεται σε συνεργασία με το σχολείο ώστε να βρεθεί εργασιακός χώρος όπου θα απασχοληθεί ένα παιδί του σχολείου. 
Ο ΑΣΚ ευχαριστεί για την πολύ θερμή υποδοχή που έτυχε από την Διευθύντρια και το και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου