Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16

Ασταμάτητος ο ΑΣΚ – έκανε το 5 στα 5 κόντρα στον Ίφιτο

Εύκολο 5Χ5 για τον Α.Σ.Κ..... Νίκη 58-32 τον Ίφιτο Πύργου
Απλά ασταμάτητος! Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά συνέχισε την φρενήρη πορεία του, επικρατώντας δια περιπάτου και του Ίφιτου με 58-32, κάνοντας έτσι το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η. 
Ήταν το καλύτερο δώρο από τους παίκτες του ΑΣΚ στον προπονητή τους Λεωνίδα Παπαδάτο, ο οποίος το Σάββατο (ανήμερα του αγώνα) είχε τα γενέθλιά του. Και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που με την προσπάθειά τους, κατάφεραν να φτάσουν σε μία άνετη νίκη. 
Κλειδί  αυτής της νίκης, ήταν ο περιορισμός των επιθετικών ατού των αντιπάλων (βλέπε Μπεκρής). 
Παράλληλα, για άλλη μία φορά ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών στις εξέδρες του κλειστού «Αντώνης Τρίτσης», ο οποίος μάλιστα «ζεστάθηκε» από την πολύ καλή εμφάνιση του ΑΣΚ. 
Ο ΑΣΚ που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Θωμά Παλημέρη, την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Σκαγιοπούλειο. 
Δεκάλεπτα: 14-3, 33-17, 48-27,  58-32
Διαιτητές: Κωστής – Μαρινάκης
ΑΣΚ (Λ. Παπαδάτος): Γεμενετζής 20 (2), Βαλλιανάτος 9, Σαρρής 9 (1), Κρητικός 5, Κανουτάς 6, Αγγελάτος 6, Καβαλλιεράτος 3, Μητρόπουλος, Καλαφάτης, Χρηστάτος, Καναλάτος. 
Στο ύψος τους οι παίδες του ΑΣΚ παρά την ήττα από την Απολλωνιάδα
Οι παίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά στάθηκαν στο ύψος ενός πολύ δύσκολου αγώνα και κόντρα σε μία από τις καλύτερες (ίσως και στην καλύτερη) ομάδες  του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ όπως είναι η Απολλωνιάδα, ηττήθηκαν με 62-40. 
Η Απολλωνιάδα είναι μία ομάδα που φέτος αναμένεται να χτυπήσει Πανελλαδικές πρωτιές και σίγουρα, οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 8-19, 19-33, 28-49, 40-62
ΑΣΚ (Μαρκάτος): Πολλάτος, Β. Λάλλης, Τρωϊάνος, Φραγκιάς 6, Διακρούσης, Θεοδωράτος 15, Ντεράι, Α. Ντίηλ, Ν. Ντίηλ, Παπαδημητρίου 3 (1), Χ. Λάλλης 8, Μουϊκης 8.
Απολλωνιάδα (Μπερδέσης): Αζαρίας 2, Σπανός, Αλεξόπουλος, Ντρέου, Σερέτης 8, Κανελλόπουλος 1, Κασπίρης 6 (1), Οικονομόπουλος 5, Ταταρής 12, Πολυδωρόπουλος 18 (1). 
Συμπαραστάτης ο ΑΣΚ στην φιλανθρωπική προσπάθεια του ΤΕΙ 
Παράλληλα ο ΑΣΚ συμπαραστάθηκε στην φιλανθρωπική προσπάθεια  του Tμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Eπικοινωνίας του TEI Iονίων Nήσων και στον φιλικό αγώνα μπάσκετ που διοργάνωσε, δίνοντάς του, δύο προπονητές της ομάδας τον Λεωνίδα Παπαδάτο και τον Πάνο Ματιάτο στους πάγκους των ομάδων, τους διαιτητές αλλά και τη γραμματειακή υποστήριξη για τη διεξαγωγής ενός  όμορφου αγώνα, ευελπιστώντας και στο μέλλον να συνεργαστεί εκ νέου με το ΤΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου