Τρίτη, Απριλίου 29

Σπουδαίες επιτυχίες της κωπηλατικής ομάδας του Ν.Ο.Α στο Σχοινιά


Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στο 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας  Α' Φάση  Κατηγορίας  ΕφήβωνΝεανίδων –  ΑνδρώνΓυναικών, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά Μαραθώνα στις 23-27/04/2014.
Συμμετείχαν 28 σωματεία με μεγάλο αριθμό αθλητών.  Ο Σύλλογός μας έλαβε μέρος με 8 αθλητές δηλ. πέντε αγόρια και τρία κορίτσια.  Μετά από διαδικασίες πρόκρισης  για τους τελικούς,  έξι αθλητές μας κατόρθωσαν να προκριθούν στους τελικούς και δύο στους μικρούς τελικούς των αγωνισμάτων τους.   Υπ' όψη σας ότι, όταν εννοούμε Τελικοί Αγωνισμάτων περιλαμβάνονται 6 πληρώματα.   Ο ομάδα μας κατάφερε να αποσπάσει δύο 3ες θέσεις και μία θέση με τις αθλήτριες μας, μια θέση με τους εφήβους μας και στο μικρό τελικό είχαμε και θέση.
Οι καιρικές συνθήκες στους προκριματικούς των αγωνισμάτων, την Πέμπτη και την Παρασκευή ήταν άριστες, όπως επίσης και το Σάββατο στους Τελικούς των ΕφήβωνΝεανίδωνΝέων Ανδρών Γυναικών), την Κυριακή όμως που ήταν οι Τελικοί ΑνδρώνΓυναικών ήταν δυσμενείς με ισχυρούς ανέμους και βροχοπτώσεις κατά διαστήματα.
        Παρ' όλα αυτά  κατάφερε η Ομοσπονδία και έφερε εις πέρας το Πρωτάθλημα. Συγχαίρουμε την Ομοσπονδία  για την άριστη διοργάνωση που είχε, ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών μας που βοήθησαν τα παιδιά τους αλλά και τον όμιλο να συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, συγχαίρουμε τον προπονητή  μας κ. Γαβριηλίδη Παύλο για τις επιτυχίες  του και την άριστη προετοιμασία της ομάδας μας και του ευχόμαστε συνέχιση των προσπαθειών του.  Στους δε αθλητές μας, συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα και την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις των σχολείων τους.
Τα αποτελέσματα είναι ως παρακάτω:
Δίκωπος (2-) άνευ  -23 Γυναικών ( δίκωπος χωρίς πηδαλιούχο Γυναικών κάτω των 23 ετών)
θέση με τις  Παπαντωνάτου Λουϊζα  - Αγγούρια Ζωή
Δίκωπος (2-) άνευ  Γυναικών ( δίκωπος χωρίς πηδαλιούχο Γυναικών )
θέση με τις  Παπαντωνάτου Λουϊζα  - Αγγούρια Ζωή
Δίκωπος (2-) άνευ  Νεανίδων  ( δίκωπος χωρίς πηδαλιούχο Νεανίδων )
θέση με τις  Παπαντωνάτου Λουϊζα  - Αγγούρια Ζωή
Τετράκωπος  (4-) άνευ  Εφήβων  ( Τετράκωπος χωρίς πηδαλιούχο Εφήβων)
θέση με τους Κουστουμπάρδη Κλέαρχο, Κουστουμπάρδη Χρήστο, Μητρόπουλο Νικόλα και Γκαβό Εμμανουήλ
Μικρός Τελικός
Νεανίδων (μονό σκίφ)
Θέση  με την Κουνάδη Μαρία
Εφήβων  (μονό σκίφ)
θέση με το Φουρτούνα Γιώργο
Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου