Παρασκευή, Απριλίου 18

Ευχές για Καλό Πάσχα από τον ΑΣΚ – Μοναδική μπασκετική εμπειρία η συμμετοχή στο Loutraki Easter Basketball Camp


Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά εύχονται σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
Ο Α.Σ.Κ. έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς  του αθλητές  να ζήσουν μία μοναδική μπασκετική εμπειρία, καθώς από την Κυριακή 13 Απριλίου έως Μ. Τρίτη 15 Απριλίου, συμμετείχε με συνολικά 13 αθλητές (10 γεννηθέντες το 2002 και 3 γεννηθέντες το 2000) στο Πασχαλινό τουρνουά, Loutraki Easter Basketball Camp 2014.
Αρχηγός  της αποστολής  ήταν η Ράνια Πολλάκη, προπονητής της ομάδας ο Γιάννης Βουργίδης,  ενώ την αποστολή συνόδευσε ο Γενικός Διευθυντής του Συλλόγου, Θανάσης Μουίκης.
Στην αποστολή του Α.Σ.Κ. στο Λουτράκι συμμετείχαν οι εξής αθλητές : Μουίκης Γιάννης, Τραυλός Αλέξανδρος, Μπλέτσος Δημήτρης, Μπλέτσος Γιώργος, Βουργίδης Βασίλης, Κουράκος Μίλτος, Βεργάτος Ανδρέας, Καββαδίας Λύσανδρος, Πανταζής Στέφανος, Λασκαράτος Παύλος, Χριστοφοράτος Αγγελος, Σταθάτος Βαγγέλης, Λιναρδάτος Βαγγέλης.
Η ομάδα του Α.Σ.Κ. κατά τη διάρκεια του τουρνουά αντιμετώπισε ομάδες από τη Ζάκυνθο, την Τουρκία, αλλά και από το Ναύπλιο και πραγματικά όλα τα παιδιά έζησαν μία μοναδική μπασκετική εμπειρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου