Πέμπτη, Αυγούστου 9

Το Σάββατο 11/8 ο 30ος Λειβαθώνιος αγώνας δρόμου


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σας περιμένουμε όλους για να τρέξουμε στον 30ο Λειβαθώνιο το Σάββατο 11 Αυγούστου, στο καθιερωμένο σημείο αφετηρίας, στην ελιά στα Μεταξάτα.
Ο πρώτος Λειβαθώνιος έγινε το 1989, και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Ο σκοπός του Λειβαθώνιου είναι διπλός, αφενός η ανάδειξη της θετικής πλευράς του αθλητισμού και του εθελοντισμού και πώς όλα αυτά μπορούν να γίνουν τρόπος ζωής και αφετέρου η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και του αθλητισμού σε αυτή. Ένα από τα χαρακτηριστικά του Λειβαθώνιου, είναι το μπλουζάκι, το οποίο είναι διαφορετικό κάθε χρόνο και είναι ήδη συλλεκτικό.
Φέτος για πρώτη χρονιά θα διεξαχθούν παιδικά αγωνίσματα στίβου σε συνεργασία με την Γ.Ε. Κεφαλληνίας, τόσο κατά διάρκεια του αγώνα για όσα παιδιά δεν θα τρέξουν όλη τη διαδρομή όσο και μετά τον τερματισμό.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο επόμενος στόχος του Συλλόγου - ο μεγαλύτερος μέχρι τώρα - αποσκοπεί στην αναβάθμιση του γηπέδου των Κουρκουμελάτων τόσο για να μπορούν παιδιά και μεγάλοι της Λειβαθούς να προπονούνται σε συνθήκες ανάλογες του Αργοστολίου, όσο και να διοργανώνονται αγώνες στην Λειβαθώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου