Κυριακή, Σεπτεμβρίου 30

Με το αριστερό η Εικοσιμία στο πρωτάθλημα... Ήττα 0-2 από το Ύπατο το 0-1 με αυστηρό πέναλτι


Ιστορική ημέρα σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, μετά τον Παλληξουριακό και για την Εικοσιμία, αφού είναι η δεύτερη ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Δυστυχώς όμως, δεν συνδυάστηκε με κάποιο θετικό αποτέλεσμα, μιας και η ομάδα της Κεφαλονιάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Α.Ο. Υπάτου και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με σκορ 0-2.
Ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος, αν θα έφτανε σε αυτό το 0-2, μιας και ο διαιτητής Μ. Ματσούκας σφύριξε ένα πολύ αυστηρό πέναλτι υπέρ των νικητών 10’ πριν το φινάλε του πρώτου 45λεπτου!

Η ομάδα της Βοιωτίας, αν και αυτή πρωτάρα στην κατηγορία, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απέναντι στους «κυανόλευκους» της Εικοσιμίας μιας 100%, ομάδα που αποτελείτο από ποδοσφαιριστές του τοπικού ποδοσφαίρου οι οποίοι πάλεψαν όσο μπορούσαν για το καλύτερο, ξεκινά με ένα μεγάλο διπλό τη δική της «μάχη» που κακά τα ψέματα της βάζει τις βάσεις για την "μάχη" της παραμονής!

Αντίθετα η ομάδα της Λειβαθούς θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια για κάτι θετικό και μια αξιόλογη πορεία, σε ένα πολύ δύσκολο, όσο και απαιτητικό πρωτάθλημα.
Οι ποδοσφαιριστές του Δημ. Ζησιμάτου φάνηκαν αρκετά αγχωμένοι, δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό, έκαναν πολλά λάθη και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά.
Γενικά οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν ομάδα που θα έπρεπε να «σεβαστούν» τόσο πολύ οι γηπεδούχοι, ενώ και το θέαμα στον αγωνιστικό χώρο ήταν μέτριο.
Την επόμενη αγωνιστική μάλιστα έχει ένα πολύ δύσκολο επίσης παιχνίδι στον Ασπρόπυργο με την τοπική ομάδα.
Φάσεις και γκολ
Οι φιλοξενούμενοι θα μπουν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6’ θα δημιουργήσουν την πρώτη τους καλή φάση.
Ο Λάμπρου εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Κωστούλας θα πιάσει την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα άουτ.
Στο 19’ οι γηπεδούχοι θα βγουν στην αντεπίθεση, ύστερα από ωραία ενέργεια του Ντεντλάλα που κερδίζει τις κόντρες, όμως το σουτ που πραγματοποιεί είναι αδύναμο και η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μπαμπανιώτη.
Ο Ταυταρίδης στο 25’ κερδίζει την  μπάλα, ύστερα από αμυντικό λάθος και την βγάζει παράλληλα στην μικρή περιοχή, όμως δεν προλαβαίνει με προβολή να την στείλει στα δίχτυα ο Μπερνιδάκης.
Στο 30’ ο Αργυρίου με ένα ωραίο γυριστό θα βρει σε καλή θέση τον Μπερνιδάκη ο οποίος και πάλι θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.
Και φτάνουμε στο 35’ όπου ο διαιτητής κ. Μαχαίρας θα υποδείξει ένα πολύ αυστηρό πέναλτι σε βάρος των γηπεδούχων σε ακούσιο χέρι του Στεφανάτου.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Δέδες που ευστοχεί για το 0-1 του Ύπατου.
Στην καλύτερη στιγμή της Εικοσιμίας στο παιχνίδι η ωραία ενέργεια του Ντεντλάλα, ανακόπτεται λίγο πριν την περιοχή με φάουλ από τους αμυντικούς και να χάνεται μια καλή ευκαιρία για την ισοφάριση.
Έτσι με αυτό το 0-1 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη το θέαμα ήταν αρκετά μέτριο και τους γηπεδούχους εκτός ρυθμού, ιδιαίτερα από το σημείο του πέναλτι και μετά, να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποια καλή στιγμή και να απειλήσουν την εστία του Μπαμπινιώτη.
Στο 57’ ένα μακρινό φάουλ του Μπούσι θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
Ένα λεπτό αργότερα ο Α.Ο. Υπάτου θα πετύχει το 0-2 και ουσιαστικά "κλειδώνει" μια σημαντική εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του. Ο Μπερνιδάκης από αριστερά θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή, ο Τσέτσα διώχνει την μπάλα που παίρνει ύψος και από κοντά ο Αργυρίου με κεφαλιά πετυχαίνει εύκολα το δεύτερο γκολ της ομάδας του.
Στο 87’ ο Σπανός μετά από ωραία ενέργεια από αριστερά και τεχνικό πλασέ θα δει την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Τσέτσα.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι στο 90+3’ όταν ο Σπανός θα βρει κάθετα στην περιοχή τον Πέππα, όμως ο Τσέτσα μπλοκάρει το πλασέ του και σώζει από το 0-3!
Διαιτητής ο κ. Μιχ. Ματσούκας (ελέγχεται για τη φάση του πέναλτι) με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Τσιλίκα και Κ. Λύσσαρη, από την Αιτωλοακαρνανία. 
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Εικοσιμίας:(Δ. Ζησιμάτος), Τσέτσα, Στεφανάτος (63’ Μπάμπης), Πολλάτος Δημ., Φωκάς, Λυκούδης, Κορσιάνος (63’ Πολλάτος Αλ.), Μπούσι, Ντεντλάλα, Χασάι (81’ Ντουκάι), Κόμητας (83’ Ζαμπαύτης), Πολυδωράτος.
Α.Ο. Υπάτου:(Κ. Παρθενίου), Μπαμπανιώτης, Δέδες, Οικονομόπουλος, Βελέτης, Λάμπρου, Γκούμας (64’ Πέππας), Αργυρίου (75’ Καράι), Καραμέρης, Κωστούλας (80’ Σπανός), Μπερνιδάκης (69’ Σπηλιώτης), Ταυταρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου