Τρίτη, Σεπτεμβρίου 11

Στην εντατική του Αγ. Όλγα διαιτητής που έχασε τις αισθήσεις του στα αγωνιστικά τεστ!

Αποτέλεσμα εικόνας για κεντρικη επιτροπη διαιτησιας
Στην εντατική βρίσκεται από την Δευτέρα 10/9 ο διαιτητής Δ’ Εθνικής της ΕΠΣ Θράκης, Ν. Ντοσίδης, ο οποίος ενώ έτρεχε στα αγωνιστικά τεστ αισθάνθηκε ξαφνικά εξάντληση και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έπεσε στο έδαφος.
Άμεσα οδηγήθηκε σε νοσοκομείο ώρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η ΚΕΔ, λόγω του συμβάντος, διέκοψε τα τεστ που γίνονταν στο ΟΑΚΑ για διαιτητές υποψήφιους ν’ ανέβουν στη Γ’ Εθνική και ανέβαλλε το πρόγραμμα το σεμιναρίου
Στο πλευρό του διαιτητή είναι από την πρώτη στιγμή τα μέλη της επιτροπής Δ. Καλύβας, Ι. Τσαχειλίδης και Στ. Τριτσώνης.
Οι γιατροί προσπαθούν να διαπιστώσουν τους λόγους της κατάρρευσής του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες είχε μία ίωση που μπορεί να έπαιξε τον ρόλο της.
Πριν τη συμμετοχή σε αγωνιστικά τεστ οι διαιτητές περνούν από καρδιολογικές εξετάσεις και υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι μπορούν να πάρουν μέρος σε αυτά.
Στα συγκεκριμένα τεστ συμμετέχουν και δυο διαιτητές από την Κεφαλονιά ο Γιάννης Κώτσης και ο Σπύρος Χριστάτος στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Διακοπή Σεμιναρίου από την ΚΕΔ/ΕΠΟ
Η Ανακοίνωση της ΚΕΔ/Ε.Π.Ο.
«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η διακοπή του Σεμιναρίου των Επίδοξων Διαιτητών Γ' Κατηγορίας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης του Διαιτητή Ντοσίδη Νικόλαου (ΕΠΣ Θράκης), ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ χθες το πρωί.

Με κυρίαρχη αξία πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν απ΄ όλα, η διακοπή κρίθηκε ομόφωνα επιβεβλημένη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του κ. Ντοσίδη, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε με αγωνία.
Αναφορικά με το Σεμινάριο που διεκόπη θα επαναπροσδιοριστεί εκ νέου η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης της ολοκλήρωσής του».
Πηγή:soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου