Κυριακή, Μαρτίου 3

Διατήρησε αήττητο και πρωτιά ο Παλληξουριακός 10-0 την Εύγερο


Πολυβόλο ο Παλληξουριακός, νίκησε εύκολα σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη την Εύγερο με σκορ 10-0 και συνεχίζει την αήττητη πορεία του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας.
Ο Παλληξουριακός μπήκε φουριόζικα στο παιχνίδι και εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την διάθεση για ανοιχτό παιχνίδι των φιλοξενούμενων.
Ο δραστήριος Μπράτι δημιουργούσε διαρκώς ρήγματα από τα πλάγια.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη φάση στο 1ο λεπτό, το σουτ του απέκρουσε ο Πετεινάτος, ενώ στην αμέσως επόμενη σκόραρε αλλά από θέση οφσάιντ όπως υπέδειξε ο βοηθός Κομητόπουλος.
Στην επόμενη φάση στο 5' λεπτό, εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, με την άμυνα του Ευγέρου να απομακρύνει την μπάλα η οποία κατέληξε στον επερχόμενο Μαρκάτο Σπ., ο οποίος σούταρε προς το τέρμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Καράι ο οποίος με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 1-0.
Μόλις 5’ αργότερα, ο Μπράτι, περνώντας τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων, έφτασε στην μικρή περιοχή, από όπου «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Μουρελάτο Χαρ., οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Πετεινάτου για το 2-0.
Διαγώνιο σουτ του Κλειτογιάννη στην αντεπίθεση απέκρουσε ο Σκαμαντζούρας.
Στο 33' θα γίνει το 3-0 των γηπεδούχων μετά την πολύ ωραία συνεργασία ("ένα-δύο") Αντωνάτου Η. -Αρμάντο στον άξονα, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον πρώτο να βγαίνει τετ-α-τετ και να τελειώνει την φάση με ψύχραιμο πλασέ.
Στο 44' ο Μπράτι -ο οποίος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα-, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, ο οποίος το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να τον ανατρέψει εντός περιοχής, με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι.
Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση ευστοχώντας για το 4-0 από τα «έντεκα» βήματα.
Ατομική ενέργεια του Μπράτι στο ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου από τα δεξιά, αποφεύγοντας τους αμυντικούς της Ευγέρου και με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα φτάνοντας τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα και το 5-0 της ομάδας του.
Σόου Π. Μπαλάσκα.... Σε 11’ πέτυχε 4 γκολ!!!
Στο 55' πέρασε στο παιχνίδι ο Μπαλάσκας Π., ο οποίος με τέσσερις προσπάθειες πέτυχε ισάριθμα γκολ και σε διάστημα 11 λεπτών, από το 77' έως το 88'!!
Τα δύο πρώτα ύστερα από ασίστ του Μπράτι σε γρήγορες αντεπιθέσεις από τον άξονα.
Το τρίτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το τέταρτο, ύστερα από ατομική προσπάθεια και ευθύβολο σουτ, έξω από την μεγάλη περιοχή.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας Γ., Μπερναλής, Αρμάντο, Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ. (75’ Συριάτος), Μαρκάτος Σωκ., Αντωνάτος Ηλ. (55’ Μπαλάσκας Π.), Μπράτι, Μουρελάτος Χρ. (55’ Hahiaj), Μουρελάτος Χ.Σ. (75’ Μπαλάσκας Β.).
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος (70’ Παπαγεωργίου), Παπαναστασάτος Χ. (55’ Λιναρδάτος), Κλειτογιάννης, Παπαναστασάτος Κ., Παπαναστασάτος Ν. (55’ Πολλάκης), Ψάλτης (46’ Κράλης), Βαγγελάτος, Papa, Καραντινός, Κοκκόσης, Ποιμενίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου