Κυριακή, Μαρτίου 3

Νίκη 4αδας τα Φωκάτα 3-0 την Σάμη


Μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 πέτυχαν σήμερα στις Κεραμειές τα Φωκάτα με αντίπαλο την Σάμη και ανάσαναν βαθμολογικά, φτάνοντας την βασική αντίπαλο τους στο -1 βαθμό, ενώ διατήρησαν την υπέρ τους διαφορά τερμάτων, σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων.
Η νίκη της νεανικής και πολλά υποσχόμενης ομάδας της Λακήθρας, σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιη και «καθαρή», αφού ήταν αρκετά παραγωγική σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις.
Πρόσωπο του αγώνα ο Νίκος Παγουλάτος, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του, κάνοντας το δικό του χατ τρικ!
Η Σάμη, σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα, παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου με αποτέλεσμα η ήττα της αυτή, να δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια για τη συνέχεια.
Φάσεις και γκολ

Στο 21’ ο Ι. Αμούργης θα φύγει από αριστερά στην κόντρα και θα πασάρει στην περιοχή, εκεί ο Παλικισιάνος δεν μπορεί να διώξει, με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Καππάτο, το σουτ του οποίου είναι άστοχο και χάνει μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του.
Στο 31’ ο Παλικισιάνος θα βγάλει ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Σάμης στον Παγουλάτο, με τον τελευταίο να κάνει εντυπωσιακό τελείωμα στην έξοδο τους Κ. Μωραΐτη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Ο Π. Κορσιάνος στο 36’ θα βγάλει μια καταπληκτική κάθετη πάσα για τον Δ. Βιτωράτο, όμως θα προλάβει με έξοδο ο Αντωνίου και θα απομακρύνει μπάλα και κίνδυνο διώχνοντας την με τα πόδια.
Στο 39’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 2-0 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Ο Ε. Φωκάς θα βγάλει την σέντρα από δεξιά, ο Κ. Βιτωράτος δεν μπορεί να απομακρύνει και ο νεαρός επιθετικός των γηπεδούχων, με εντυπωσιακό πλασέ την κίνηση θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κ. Μωραΐιτη
Αυτό ο 2-0 των γηπεδούχων θα είναι και αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η ομάδα της Λακήθρας θα πετύχει το 3-0 και θα «κλειδώσει» μια σημαντική νίκη.
Ο Τριανταφυλλίδης θα ξεφύγει από δεξιά και θα βγάλει πάσα πάρε-βάλε στο δεύτερο δοκάρι στον Παγουλάτο, που δεν έχει πρόβλημα να πλασάρει τον Κ. Μωραΐτη και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το δικό του χατ ρικ.
Στο 63’ ο Π. Κορσιάνος θα πασάρει παράλληλα στην περιοχή στον Πολυχρονάτο, όμως το σουτ του νεαρού ποδοσφαιριστή της Σάμης είναι άστοχο και η μπάλα καταλήγει άουτ.
Τέλος στο 75’ ο Τριανταφυλλίδης θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, όμως και εδώ η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Έτσι, τα Φωκάτα θα πάρουν μια σημαντική νίκη με προοπτική 4αδας και η Σάμη θα χάσει μια μεγάλη ευκαιρία να γίνει το πρώτο φαβορί για την τελική κατάταξη και μια θέση σε αυτή.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Β. Παναγιωτόπουλο και την κα Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Δ. Λιονάτος), Αντωνίου, Πολλάτος, Παλικισιάνος, Τζάκης (66’ Αδαμόπουλος), Φωκάς Χρ., Τριανταφυλλίδης, Αραβαντινός, Παγουλάτος (87’ Πούλα), Φωκάς Ε. (77’ Γκέκας), Τζωρτζάτος (83’ Μπουγάς), Καμπανός.
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μωραΐτης Κ., Παπαδημάτος, Βιτωράτος Κ., Καραγιαννάκης, Καππάτος (57’ Νικολοβιένης), Αμούργης Α. (46’ Πολυχρονάτος), Μετάι (82’ Μιχαλάτος), Βιτωράτος Δ., Περιβολάρης, Αμούργης Ι. Κορσιάνος Π. (66’ Ζαχαράτος).
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου