Pages

Σάββατο, Μαρτίου 2

«Πράσινη» η 2η θέση στην Β’ κατηγορία... Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Α.Ο. Ερύσσου 2-0


Ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ τοπικής κατηγορίας, επικρατώντας σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές της Ερύσσου με σκορ 2-0.
Έτσι το «τριφύλλι» καταλαμβάνει οριστικά την 2η θέση της τελικής κατάταξης στην κανονική διάρκεια και η αντίπαλος του την 3η.
Σε γενικές γραμμές στις Κεραμειές παρακολουθήσαμε ένα αρκετά μέτριο και δυνατό παιχνίδι κυρίως κέντρου, χωρίς καλό θέαμα και πολλές φάσεις.
Οι γηπεδούχοι, είχαν μια ελαφρά υπεροχή, ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Λάμα στο 73’ και τελικά η νίκη τους θεωρείται δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
Από μια στημένη φάση στο 18’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα,
Συγκεκριμένα ο Γασπαρινάτος εκτελεί το φάουλ από δεξιά, εκεί θα υπάρξει μια αμυντική αδράνεια και αφού η μπάλα σκάσει στο χορτάρι, περνώντας ανάμεσα από πολλά πόδια θα καταλήξει στα δίχτυα του Καββαδία για το 1-0.
Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν με την κεφαλιά του Πατρίκιου, μετά το φάουλ από αριστερά του Κοψίνη, να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
Στο επόμενο λεπτό, ο Μακρίδης θα πιάσει μια βολίδα στην κίνηση, εκτός περιοχής και η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια θα καταλήξει άουτ.
Αυτές ήταν όλες και όλες οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες για τα πρώτα 45’.
Μετά από 5’ στην επανάληψη, ο Sula θα κάνει την σέντρα από δεξιά στην περιοχή, όμως ο Παπάς δεν κάνει πιεζόμενος καλό πλασέ και η μπάλα μπλοκάρεται εύκολα από τον Παπαστεργίου.
Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί για τους γηπεδούχους στο 51’ με τον Μακρίδη, μέσα στην περιοχή και αριστερά, να κάνει το πλασέ στην έξοδο του Καββαδία και να στέλνει την μπάλα άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Από το 73’ οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Λάμα θα αντικρίσει δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα και θα αποβληθεί.
Στο 81’ οι «πράσινοι» θα πετύχουν το 2-0 με αυτογκόλ και κάπου εκεί θα "κλειδώσουν" και τη νίκη τους.
Ο Beshaj εκτελεί το κόρνερ από αριστερά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα θα πάρει παράξενη τροχιά, γεγονός που αιφνιδιάζει τον Καββαδία και στην προσπάθεια του να απομακρύνει, την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 83’ ο Μακρίδης θα βγάλει με καταπληκτική κάθετη τον Τσάκο απέναντι από τον Καββαδία για να σώσει με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Ερύσσου από το 3-0!
Τέλος, στο 90+1’ το μακρινό σουτ του Σπυρόπουλου δεν ανησυχεί τον Παπαστεργίου αφού η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ από την εστία του.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Χατζηγεωργίου θα βρει τους γηπεδούχους στην 2η θέση με το bonus των +2 βαθμών, ενώ τη σημερινή τους αντίπαλο στην 3η θέση και τον μόλις +1 βαθμό που δίνει η θέση αυτή.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τον κ. Δ. Γάτσιο και την κα. Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Μπάμπης (86’ Τσεκίτσι), Τασιούλης (88’ Βανδώρος), Κώστογλου, Γασπαρινάτος, Κατσούρης, Φωής (77’ Τσάκος), Βοροκλινιώτης, Μακρίδης (84’ Deraj), Πάπα, Beshaj.
Α.Ο. Ερύσσου: (Δ.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Στεφάνι (46’ Ντόντα), Ρεπούσης, Βασιλάτος, Πατρίκιος, Λάμα, Παπάς  Γρ. (77’ Rexha), Καψογιώργης, Sula (66’ Πετρόπουλος), Σπυρόπουλος, Κοψίνης (77’ Σκιαδαρέσης).
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου