Pages

Σάββατο, Μαρτίου 2

Νίκη με προοπτική... 4-1 τα Διλινάτα στο Ληξούρι τον Εθνικό


Σήμερα το απόγευμα, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι και στον αγώνα που διεξήχθη εκεί, τα Διλινάτα πήραν σημαντική νίκη από τον Εθνικό Κεφαλονιάς με σκορ 4-1 και έπιασαν στην κορυφή τον Παλληξουριακό.
Σε ένα μέτριο παιχνίδι, τα Διλινάτα σε γενικές γραμμές πατούσαν καλύτερα και πιο ουσιαστικά θα πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα συνεχίζοντας την «καταδίωξη» των «ερυθρόλευκων» της Παλλικής, με στόχο την πρωτιά της κανονικής περιόδου.
Αντίθετα, για την ομάδα του Νικόλα Κουρούκλη είναι πλέον δύσκολο, έως αδύνατον στα υπόλοιπα 3 παιχνίδια που της υπολείπονται, να μπορέσει να διεκδικήσει θέση στην 4αδα.
Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι φάνηκαν ανταγωνιστικοί μέχρι την επίτευξη του 0-1 των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια και στην επανάληψη ανοίχθηκαν με στόχο την ισοφάριση και έδωσαν χώρους στους φιλοξενούμενους που κατάφεραν να πετύχουν σε αυτό το διάστημα ακόμη τρία τέρματα. Ωστόσο θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στη φάση του 10’ όταν ο Ντερβισάι νικάει τον Γ. Αναλυτή στο τετ α τετ τους.
Τα γκολ
Στο 40’, ο Αλεξάτος θα κλέψει την μπάλα από τους αμυντικούς από δεξιά, θα βγάλει την πάσα στον Διον. Τζωρτζάτο και ο τελευταίος από κοντά με πλασέ θα ανοίξει το σκορ πετυχαίνοντας το 0-1 στο παιχνίδι.
Με αυτό το 0-1 οι δύο ομάδες θα αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια και το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο, μετά 5’ από την έναρξη του, οι φιλοξενούμενοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους.
Ο Τούρλας εκτελεί το φάουλ, φέρνοντας την μπάλα στην περιοχή του Μπελεζάκη για τον Βουκελάτο, ο οποίος με κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 53’ μάλιστα θα το αυξήσουν ακόμη περισσότερο στο 0-3 με τον Κ. Τζωρτζάτο να βγαίνει στην κόντρα από αριστερά, να πατάει περιοχή και με διαγώνιο σουτ να στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μπελεζάκη και στα δίχτυα.
Στο 80’ ο Γ. Αναλυτής θα κερδίσει το πέναλτι στην περιοχή από τον Α. Νεστερένκο. 
Εκτελεί ο Χ. Μαυροειδής εύστοχα και μειώνει στο 1-3.
Νέο πέναλτι στο παιχνίδι στο 89’ με τον Μπελεζάκη αυτή την φορά πάνω στον Ι. Νεστερένκο. 
Ο Διον. Τζωρτζάτος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-4.
Μια σημαντική νίκη για την ομάδα του «μεγάλου χωριού» που αφήνει ανοικτό το θέμα της πρωτιάς της κανονικής περιόδου.
Για τον Εθνικό η σημερινή ήττα είναι ίσως καταδικαστική, αφού πλέον δύσκολα, για να μην πούμε αδύνατον, προλαβαίνει στη συνέχεια για μια θέση στην τελική 4αδα!
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Ε. Μπακάκη και Ν. Αντωνιάδη.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Ν. Κουρουκλης), Μπελεζάκης, Ν. Μαυροειδής (58’ Αναλυτής Θ.), Tozaj E., Tozaj (83’ Παρίσης), Αδηλίνης, Γιακουμάτος, Αναλυτής Γ., Χ. Μαυροειδής, Ρεμούντης (78’ Λιάτος), Σιμωτάς Χρ., Αναλυτής Δ. (56’ Βασιλάτος).
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Καλαφάτης Ε., Τζωρτζάτος Κ., Νεστερένκο Α., Τζωρτζάτος Διον., Λουκάτος (89’ Θεοτοκάτος), Χαραλαμπόγλου (60’ Νεστερένκο Ι.), Τζωρτζάτος Δημ., Αλεξάτος (75’ Δρόσος), Βουκελάτος, Τούρλας (60’ Τζωρτζάτος Χρ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου