Πέμπτη, Απριλίου 11

Με νίκη 3-0 τα Φωκάτα συνεχίζει ρετιρέ ο Παλληξουριακός


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο Παλληξουριακός, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, επικράτησε των Φωκάτων με σκορ 3-0 και συνεχίζει ρετιρέ με +1 βαθμό από τους δεύτερους Πρόννους.
Η νίκη αυτή για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, ήταν η πρώτη στη σειρά, κάτι που της δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει την προσπάθεια της για τον τίτλο, αήττητη και πρωτοπόρα και να πάει την Κυριακή στα Τζαννάτα με καλύτερη ψυχολογία!
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους, είχαν την κατοχή, πέτυχαν 3 τέρματα, ενώ αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι και τελικά κατέκτησαν μια δίκαιη νίκη.
Η ομάδα του Διον. Λιονάτου, αν και παρατάχθηκε με κάποιες ελλείψεις, από την άλλη προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στους πρωτοπόρους, όμως η ανωτερότητα των αντιπάλων τους, έφερε την δεύτερη ήττα στη σειρά, γεγονός που εξανεμίζει τα όνειρα για κάτι καλύτερο από την απλή συμμετοχή τους στα playoffs.
Όμως, όπως και να έχει, οι εμπειρίες και τα παιχνίδια που παίρνουν τα πιτσιρίκια της ομάδας της Λακήθρας, θα είναι πολύ χρήσιμα για τη συνέχεια.
Τα γκολ
Το 1-0 για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 11’.
Ο Μπράτι κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, το εκτελεί ο ίδιος με το αριστερό, ο Αντωνίου θα διώξει με υπερένταση, η μπάλα στη συνέχεια βρίσκει στο δεξί του δοκάρι και στην επαναφορά, ο Σπ. Μαρκάτος θα την "σπρώξει" με το κεφάλι στο βάθος της ανυπεράσπιστης εστίας των Φωκάτων.
Αυτό το 1-0 θα είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή με αποτέλεσμα με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, να πετύχουν δεύτερο γκολ και συγχρόνως να διώχνουν το άγχος.
Σε μια ανταλλαγή ρόλων στο 60’, ο Σπ. Μαρκάτος θα κινηθεί στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, όπου θα δεχθεί την μπάλα, από ψηλοκρεμαστή πάσα του Λουλούδα που λίγο πριν περάσει την γραμμή, την «σπάει» στον επερχόμενο Μπράτι, που δεν είχε πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής για το 2-0 των «ερυθρόλευκων».
Ο Ηλ. Αντωνάτος αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 78', όταν σε προσπάθεια του, ο Πολ. Τζάκης βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ο Αντωνίου απέκρουσε στη δεξιά του γωνία και με διπλή επέμβαση αποσόβησε το 3-0 στο πλασέ του Μαρκάτου Σπ. που πήρε το ριμπάουντ.
Το τελικό 3-0 θα πετύχει ο Μουρελάτος Χ.Σ. με καλοζυγισμένο δεξί σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αφήνοντας «άγαλμα» τον τερματοφύλακα των Φωκάτων, ο οποίος λίγο πριν είχε σώσει την εστία του στο τετ α τετ του με το Lalaj.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Ν. Αντωνιάδη.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας Γ., Μπερναλής, Τζιαρτζιάνης, Λούλουδας (80’ Μπαλάσκας), Λυκούδης (80’ Ζερβός), Μαρκάτος Σπ., Μαρκάτος Σωκ., Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι (65’ Lalaj), Μουρελάτος Χρ. (72’ Αντωνάτος Κ.), Μουρελάτος Χ.Σ..
Φωκάτα:(Δ. Λιονάτος), Αντωνίου, Παλικισιάνος, Τζάκης, Ζαμπαύτης, Αραβαντινός, Παγουλάτος (70’ Μπουγάς), Φωκάς Ε., Τριανταφυλλίδης (75' Pula), Malshi, Καμπανός (50’ Τσιγαρίδας), Τζωρτζάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου