Σάββατο, Απριλίου 13

Η pregame της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2018-2019


Φτάσαμε στα μισά ή την 3η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας σε ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα, το οποίο  αναμένεται να μας κρατήσει σε μεγάλη αγωνία μέχρι την τελευταία του αγωνιστική.
Η αυλαία ανοίγει στις 5 το απόγευμα της Κυριακής με το μεγάλο ντέρμπι στα Τζαννάτα μεταξύ των πρωτοπόρων Πρόννων – Παλληξουριακού.
Ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει πιο σαφή εικόνα για τη συνέχεια ή να μπλέξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.
Γεγονός είναι ότι όποια ομάδα επικρατήσει παίρνει και το πάνω χέρι της διεκδίκησης του φετινού τίτλου.
Λίγο αργότερα στις Κεραμειές και συγκεκριμένα στις 5:30 μ.μ. τα Φωκάτα φιλοξενούν τα Διλινάτα σε ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που δεν έχουν νίκη μέχρι τώρα στη σειρά.
Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πίσω αρκετά, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι με οποιαδήποτε απώλεια δύσκολα θα προλάβουν στη συνέχεια να την καλύψουν. Άλλωστε θα έχουν απομείνει μόλις τρεις αγώνες!
Να αναφέρουμε εδώ, ότι ο πρωταθλητής θα συμμετάσχει άνευ μπαράζ στην Γ’ εθνική της επόμενης χρονιάς.
            

Ο Παλληξουριακός συνεχίζει πρωτοπόρος και αήττητος 
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή 14-4-2019   ώρα:  17:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Παλληξουριακός
Χρηστάτος
Σπύρος
Μενεγάτος Ε.
Κομητόπουλος Π.
2.
Κυριακή 14-4-2019   ώρα:  17:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Διλινάτα
Θωμάς 
Βασίλης
Αντωνιάδης Ν.
Μαγουλάς Σπ.
            
Κυριακή 14/4/2019
Με το πολύ σημαντικό, από πολλές απόψεις παιχνίδι, μεταξύ Πρόννων - Παλληξουριακού, την Κυριακή 14/4 στις 5 το απόγευμα στα Τζαννάτα, και τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής, συνεχίζονται τα playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας με ένα πολύ ενδιαφέρον και κομβικό παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι, με ένα καταπληκτικό 2Χ2 στο ξεκίνημα και μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί των Διλινάτων, βρίσκονται μέσα στο στόχο τους και ίσως με το παραπάνω.
Έτσι, με την ψυχολογία στα ύψη, με πολύ πίστη και μια δυνατή έδρα, θα φιλοξενήσουν τον πρωτοπόρο και αήττητο φέτος Παλληξουριακό, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους δώσει, εκτός την πρωτιά στη σειρά και πολύ περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουν τον φετινό τίτλο.
Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής, δείχνουν να μην καταλαβαίνουν από έδρες και θα παραταχθούν στα Τζαννάτα με στόχο μια νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα από τον τίτλο και την κούπα.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που στα playoffs δεν αστειεύεται και σαφώς δείχνει πολύ βελτιωμένη, σε σχέση με την κανονική περίοδο.
Έχουμε λοιπόν ένα μεγάλο παιχνίδι, που θα το χαρακτηρίζαμε αμφίρροπο, πολύ ενδιαφέρον και τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για το πιο σημαντικό τρίποντο μέχρι τώρα τη σειρά.
Οι φιλοξενούμενοι, θέλουν να διατηρήσουν και αυτή την αγωνιστική το αήττητο και την παραμονή τους στην κορυφή.
Σίγουρα και οι δύο ομάδες είναι ικανές να καταφέρουν το στόχο τους. Να δούμε τελικά θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι να σταματήσουν τους φιλοξενούμενους και αν θα είναι αυτή η πρώτη ομάδα που θα το καταφέρει.
Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας:Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα στα Τζαννάτα για τον α’ γύρο 3-1 και στον Άγιο Αντώνη για τον β’ 3-0.
        
Λίγο αργότερα στις Κεραμειές και συγκεκριμένα στις 5 και 30 μ.μ., τα Φωκάτα τυπικά γηπεδούχα, φιλοξενούν τα Διλινάτα και τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη σειρά.
Οι γηπεδούχοι, με μια αρκετά καλή παρουσία μέχρι τώρα στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει, παρά τις ισάριθμες φυσιολογικές ήττες που έχουν δεχθεί, θέλουν να κερδίσουν τους πρώτους τους βαθμούς στη σειρά, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.
Τα Διλινάτα, μετά το σημαντικό «Χ» στον Άγιο Αντώνη με τον πρωτοπόρο και αήττητο Παλληξουριακό και την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία, ήρθε η εντός έδρας ήττα, την περασμένη Πέμπτη από τους Πρόννους και άλλαξε τα δεδομένα.
Αυτό όμως που προβληματίζει περισσότερο, ήταν η κακή εικόνα του β’ κυρίως ημιχρόνου, που φαίνεται να πλήρωσαν την υπερπροσπάθεια του Ληξουριού.
Έτσι, δεν υπάρχει πλέον άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, παρά την κακή ψυχολογία που φυσιολογικά υπάρχει, προκειμένου να ξαναμπούν στο κόλπο, ιδιαίτερα αν από τα Τζαννάτα, ευνοεί το αποτέλεσμα του εκεί αγώνα.
Τα Φωκάτα, έχουν μείνει αρκετά πίσω και είναι πολύ πιο δύσκολη η αποστολή τους στο να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο στη συνέχεια.
Δεν θα τα λέγαμε όμως και βαθμολογικά αδιάφορα, αφού θέλουν τους πρώτους τους βαθμούς στη σειρά, που θα είναι και ιστορικοί, μιας και στην περυσινή τους συμμετοχή δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάποιον στα 6 ματς που αγωνίστηκαν. Και εδώ περιμένουμε ένα ανοικτό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας: Δύο νίκες για την ομάδα του "μεγάλου χωριού", 4-1 σε παιχνίδι του α’ γύρου και 3-0 για τον β'. Και τα δύο παραπάνω παιχνίδια διεξήχθησαν στις Κεραμειές, κοινή έδρα των δύο ομάδων.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
2
1
1
0
5 - 2
8
2.
Α.Ο. Πρόννοι
2
2
0
0
4 - 1
7
3.
Α.Ο. Διλινάτα
2
0
1
1
3 - 4
3
4.
Α.Ο. Φωκάτα
2
0
0
2
0 - 5
0
        
Η επόμενη 4η Αγωνιστική Playoffs
(20-21/4)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Πρόννοι
2.
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Παλληξουριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου