Pages

Παρασκευή, Απριλίου 5

Η pregame της 4ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2018-2019



Με πολύ έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 6-7/4 το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, με την 4η αγωνιστική των playoffs και τη διεξαγωγή των δύο αγώνων του προγράμματος, στον Καραβόμυλο.
Η αυλαία, ανοίγει το Σάββατο 6/4 όπου στις το 4 το απόγευμα στον Καραβόμυλο, Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς μάχονται για το αποτέλεσμα και τους βαθμούς που θα τους κάνει φαβορί, εκτός από την άνοδο και για τον φετινό τίτλο.
Με νίκη το "τριφύλλι", εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εξασφαλίζει την πρωτιά και τον τίτλο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο τίτλος θα κριθεί στα τελευταία δυο παιχνίδια.
Η 4η αγωνιστική θα συνεχιστεί, την επόμενη ημέρα, Κυριακή 7/4 στο ίδιο γήπεδο, όπου την ίδια ώρα η Έρυσσος, σε ένα κομβικό για αυτή παιχνίδι, φιλοξενεί τον ουραγό Εθνοφρουρό και θέλει μόνο νίκη. Νίκη που θα αυξήσει τις πιθανότητες της για άνοδο.
Τέλος, να αναφέρουμε και πάλι ότι, η 1η και 2η ομάδα της τελικής κατάταξης, ανέρχονται στην Α' κατηγορία και θα συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα σε αυτή.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 6-4-2019   ώρα:  16:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Βουτσινάς
Άγγελος
Γάτσιος Δ.
Κομητόπουλος Π.
2.
Κυριακή  7-4-2019   ώρα:  16:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Ο. Ερύσσου - Εθνοφρουρός
Αντωνιάδης
Νεόφυτος
Ρηγοπούλου Δ.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
    
Ο πρωτοπόρος Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 4ης αγωνιστικής, των Playoffs του πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 6-7/4/2019, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
    
Σάββατο 6-4-2019
Μεγάλο ντέρμπι στον Καραβόμυλλο... Μπορεί να κρίνει πολλά
Το Σάββατο στις 4 το απόγευμα στον Καραβόμυλο, ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής ή 1η του β’ γύρου των playoffs του πρωταθλήματος Β’ τοπικής κατηγορίας.
Αντιμέτωποι στο μεγάλο ντέρμπι της σειράς, ο Πυλαριακός με τον πρωτοπόρο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Ένα μεγάλο παιχνίδι που μπορεί μάλιστα από το αποτέλεσμα του να κριθεί η τύχη των δύο ομάδων στη συνέχεια ή ακόμη και ο φετινός πρωταθλητής.
Οι γηπεδούχοι, θέλουν νίκη για πολλούς λόγους. Πρώτα για να βρεθούν μια ανάσα από την άνοδο ύστερα (αναλόγως και το σκορ) να αποκτήσουν τον τίτλο του φαβορί για την κούπα, αλλά και να διατηρήσουν την διαφορά των 3 βαθμών από την Έρυσσο, που φιλοξενεί την επόμενη ημέρα στο ίδιο γήπεδο τον ουραγό Εθνοφρουρό.
Οι φιλοξενούμενοι, κατ’ αρχήν θα κατέβουν στον Καραβόμυλο με μοναδικό στόχο να μην χάσουν. Στόχος τους, εκτός της νίκης που θα δώσει και τίτλο, θα είναι και ο ένας βαθμός που δεν θα τους πέσει άσχημα, μιας και θα διατηρήσουν την διαφορά των +3 βαθμών από τους αντιπάλους τους και με την καλύτερη επίσης διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια, με μια νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια στις Κεραμειές με Έρυσσο και Εθνοφρουρό θα στεφθούν πρωταθλητές.
Μέχρι τώρα, οι «πράσινοι» παρουσιάζονται πολύ ποιοτικοί και μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία τους στο ρετιρέ, καθώς και το αήττητο στη σειρά με το καταπληκτικό 3Χ3!
Κάτι που δεν έχουν καταφέρει οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου, μιας και μετρούν μόνο μια νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα μέχρι τώρα.
Έτσι το συγκεκριμένο παιχνίδι για αυτούς παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού και η Έρυσσος καιροφυλαχτεί!
Περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι και ας ελπίσουμε ότι θα είναι ανοικτό και ποιοτικό.
Στην κανονική διάρκεια και στο ίδιο γήπεδο, το «τριφύλλι» στον α' γύρο, είχε σημειώσει σημαντική με σκορ 3-1, ενώ στον β’ στις Κεραμειές ο Πυλαριακός είχε πάρει τη ρεβάνς αφού είχε επικρατήσει με σκορ 2-0.
Τέλος στον α’ γύρο των playoffs και στην πρεμιέρα το «τριφύλλι» είχε πάρει τη νίκη στις Κεραμειές με σκορ 1-0.
    
Κυριακή 7-4-2019
Μόνο τη νίκη θέλει απέναντι στον ουραγό Εθνοφρουρό η Έρυσσος
Η συνέχεια της 4ης αγωνιστικής την Κυριακή 7/4, την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο, η Έρυσσος φιλοξενεί τον ουραγό και σχεδόν αδιάφορο βαθμολογικά Εθνοφρουρό, σε ένα παιχνίδι που θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για άνοδο.
Παράλληλα θέλει να εκμεταλλευθεί το όποιο αποτέλεσμα από το ντέρμπι της προηγούμενης ημέρας, στο ίδιο γήπεδο και να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στους πρωτοπόρους.
Οι γηπεδούχοι, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Πυλαριακό την προηγούμενη αγωνιστική, θέλουν να συνεχίσουν επιτυχημένα και κυρίως αυτή την κρίσιμη φορά νικηφόρα.
Μια νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή και στις δυο τελευταίες αγωνιστικές να τα παίξουν όλα για όλα σε ένα πρόγραμμα βουνό, αφού θα φιλοξενηθούν από τον Π.Α.Ο. στις Κεραμειές και τυπικά γηπεδούχοι την τελευταία αγωνιστική θα είναι αυτοί που θα φιλοξενήσουν τον Πυλαριακό.
Οι φιλοξενούμενοι, με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια της σειράς, μόνο μαθηματικά μπορούν να ελπίζουν, αφού η διαφορά είναι μεγάλη και είναι αδύνατον να καλυφθεί στη συνέχεια, έστω και αν περάσουν νικηφόρα από τον Καραβόμυλο.
Μπορεί να τους λείπει το μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως είναι σίγουρο ότι, θα παλέψουν, άλλωστε αυτό κάνουν σε όλα τα παιχνίδια τους, για τον πρώτο ή τους πρώτους τους βαθμούς στη σειρά!
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και τις δυο ομάδες να κατεβαίνουν στον Καραβόμυλο με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο.
Στην κανονική διάρκεια και στο ίδιο γήπεδο στον α' γύρο οι γηπεδούχοι, είχαν επικρατήσει με σκορ 3-0, ενώ στον β’ στις Κεραμειές το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς σκορ. 
Τέλος στον α’ γύρο των playoffs η Έρυσσος, διατηρώντας το αήττητο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, είχε πάρει τη νίκη στις Κεραμειές με σκορ 2-0.
    
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
3
3
0
0
6 - 2
11
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
3
1
1
1
 4 - 3
08
3.
Α.Ο. Ερύσσου
3
1
1
1
6 - 5
05
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3
0
0
3
0 - 6
00
    
Η επόμενη αγωνιστική 
5η playoffs (13-14/4/2019)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Ερύσσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου