Pages

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16

Πρωταθλητής "Χειμώνα" ο Ήρα 2-0 στο ντέρμπι των πρωτοπόρων την Έρυσσο


Νικητής ήταν ο Ηρακλής Πρόννων, σήμερα το απόγευμα στο ντέρμπι κορυφής στον Καραβόμυλο, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, επί της Ερύσσου με σκορ 2-0.
Η ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου συνεχίζει αήττητη στο ρετιρέ με 3 νίκες και μια ισοπαλία απολογισμό μέχρι τώρα και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει.
Στο σημερινό παιχνίδι, βασίστηκε κυρίως στους έμπειρους ποδοσφαιριστές της, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της πολύ καλής, πλην όμως άτυχης Ερύσσου, που είχε και τρία δοκάρια!!
Σίγουρα, μπορεί να τα έχει περισσότερο με την τύχη της, μιας και το τελικό αποτέλεσμα κάπου δείχνει να την αδικεί.
Σε γενικές γραμμές, στον Καραβόμυλο είχαμε ένα παιχνίδι με όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, όπως δύναμη, πάθος, διαμαρτυρίες και αρκετές κίτρινες κάρτες.
Τα γκολ
Το 1-0 για τους τυπικά γηπεδούχους θα πετύχει στο 7’ ο Σπ. Τζωρτζάτος με άπιαστη καρφωτή κεφαλιά, μέσα στην περιοχή και αριστερά, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Σιμάτου, μετά την εκτέλεση φάουλ – γέμισμα του Γ. Ρασσιά, από το κέντρο του γηπέδου.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 2-0 και μαζί σημαντικό προβάδισμα νίκης, όπως άλλωστε στο τέλος αποδείχθηκε.
Ο νεαρός Μανέντης, ύστερα από πολύ ωραία ενέργεια από δεξιά, θα βρει τον Κ. Στάβερη στην περιοχή και αριστερά και ο τελευταίος με υποδειγματικό πλασέ θα στείλει την μπάλα στο απέναντι «Γ» της εστίας του Σιμάτου, ο οποίος και εδώ δεν είχε κανένα περιθώριο να το αποφύγει.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και ο Ηρακλής πετυχαίνει μια πολύ σημαντική νίκη, παρακαταθήκη της πρωτιάς για την κανονική περίοδο, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο.
Από την άλλη, η Έρυσσος που και σε αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ καλή, αλλά άτυχη, συνεχίζει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πλέον 3 βαθμούς πίσω από τους πρωταθλητές «χειμώνα» της Β’ κατηγορίας!
Φυσικά και ακόμη τίποτε δεν έχει κριθεί σε ότι αφορά το τελικό πλασάρισμα των ομάδων στην κανονική περίοδο, αφού ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλος και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Σπ. Τζωρτζάτος), Σταθάτος, Δημητράτος, Σολωμός, Ρασσιάς Γ., Γκιάφης (30’ Rrapaj), Ρώσσης, Ρασσιάς Σπ. (68’ Νικολετάτος), Μανέντης, Τζωρτζάτος (89’ Καχρίλας) Στάβερης Κ., Φούσιας (85’ Σταθάτος Γ.).
Έρυσσος:(Δ.-Σ. Καπάτος), Σιμάτος, Ρεπούσης, Κουλουμπαρίτσης, Παπάς Γρ., Γερολυμάτος (46’ Ντόντα), Καββαδίας, Πάπα Α. (65’ Κάκιας), Sula, Λουκάτος, Kamberi, Πάπα Ρ. (65’ Papa O.).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου