Pages

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16

Σεφτέ μετά από 8 αγωνιστικές στις νίκες για την Πρόοδο Ιθάκης 3-2 τον Εθνικό

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πέντε γκολ, πολλά νεύρα, τρεις κόκκινες, και αρκετές κίτρινες κάρτες, ένα εύστοχο πέναλτι, αλλά και ένα χαμένο, στο ντέρμπι των ουραγών της Α' κατηγορίας, σήμερα το πρωί στο βαθύ, η Πρόοδος θα σπάσει το.... ρόδι και θα πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη, απέναντι στον Εθνικό Κεφαλονιάς.
Να αναφέρουμε ότι, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δύο αποβολές (Γαλάτης 87’ και Παπαδόπουλος 88’) και οι φιλοξενούμενοι με μία (88’ Ι. Σιμωτάς).
Τα γκολ
Ο Αραπογιάννης με τη συμπλήρωση 30’ στο παιχνίδι θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, όταν από το λάθος των αμυντικών του Εθνικού σε εκτέλεση κόρνερ, θα πλασάρει από κοντά για το 1-0.
Μετά από 2’ και πριν ολοκληρωθούν τα πανηγύρια των γηπεδούχων, ο Τανουσάι εκτελεί τον κόρνερ από δεξιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση και το 1-1.
Στο 40’, οι γηπεδούχοι θα ξαναπάρουν το προβάδισμα με 2-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασιλόπουλου, το οποίο είχε παραχωρήσει ο Πατρίκιος.
Αυτό ήταν και το σκορ για το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 55’, ο Β. Ηλιόπουλος μετά από ωραία ενέργεια και πλασέ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Andrea και θα ανεβάσει το σκορ στο 3-1 για την Πρόοδο.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μπροστά στο φάσμα της ήττας, ανέβηκαν ψηλά να πιέσουν και θα κερδίσουν πέναλτι που έκανε ο Χ. Ηλιόπουλος, σε τράβηγμα στον Γ. Αναλυτή. Το εκτελεί ο Δημ. Αναλυτής και ο Γ. Τσιντήλας αποκρούει κρατώντας το 3-1.
Ο Γ. Αναλυτής στο 68’ θα μειώσει σε 3-2 με ωραίο γυριστό βολέ, μέσα από την περιοχή και θα ξαναβάλει και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι, μετά το κόρνερ του Τανουσάι και την πάσα του Σάκη Αναλυτή
Στη συνέχεια, ο Εθνικός ανέβηκε επικίνδυνα δημιούργησε φάσεις για την ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τον έμπειρο Λαγκαδά σε μεγάλη ημέρα και καθάριζε κάθε δύσκολη στιγμή για την εστία του.
Τελικά, δεν κατάφερε να αλλάξει αυτό το 3-2 που θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα και θα είναι το τελικό, αφού κάποια σουτ ή γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή, δεν έβρισκαν στόχο.
Ένα «χρυσό» πρώτο τρίποντο για τους Ιθακήσιους, που εκτός των βαθμών, δίνει και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια και το δύσκολο έργο που θα έχουν στη προσπάθεια αν παραμείνουν στη "μεγάλη" κατηγορία.
Αντίθετα, για τους φιλοξενούμενους που παραμένουν μετά από 9 αγώνες χωρίς νίκη και μόνο μια ισοπαλία, τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα!
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς την κα Μ. Μάστορα και Γ. Μιχαλάτο.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος Ιθάκης:(Χρ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας (λ.τ. 88’ Λιβιεράτος), Γρίβας Ι., Σίτυ,  Ηλιόπουλος Χ. (65’ Παπαδόπουλος), Λαγκαδάς, Γαλάτης, Ηλιόπουλος Β. (77’ Βλησμάς), Τσάμης, Αραπογιάννης, Βασιλόπουλος, Μπραχίμι (46’ Αρταβάνης).
Εθνικός:(Γκ. Ρέτσι), Andrea, Γαβαλάς, Αναλυτής Θ., Μύρτο, Πατρίκιος, Σιμωτάς Ι., Αναλυτής Δ. (70’ Αραβαντινός), Σινάι, Μπόνγκο (70’ Λιάτος), Τανουσάι, Αναλυτής Γ..
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου