Pages

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16

"Ερημιά" στην κορυφή…. Παλληξουριακός - Διλινάτα 3-0 στο ντέρμπι

Ούτε τα Διλινάτα, κατάφεραν να σταματήσουν την αήττητη πορεία του Παλληξουριακού, αφού σήμερα στον Άγιο Αντώνη στο ντέρμπι των πρωτοπόρων, επικράτησαν των αντιπάλων τους με σκορ 3-0.
Ήταν ένα καλό, σε γενικές γραμμές παιχνίδι, τον Παλληξουριακό καλύτερο, ίσως σήμερα να έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας κάποιες καλές στιγμές, να πετυχαίνει τρία γκολ και τελικά να παίρνει μια δίκαιη, όπως μαρτυράει και το αποτέλεσμα νίκη με σκορ 3-0.
Η ομάδα του Γ. Τόγια, χωρίς να εντυπωσιάσει, προσπάθησε για το καλύτερο, στηριζόμενη κυρίως στις αντεπιθέσεις ή στα στημένα.
Φάσεις και γκολ
Α’ Ημίχρονο
15’.  Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπ. Μαρκάτου στο α' δοκάρι από δεξιά, δεν πρόλαβε για λίγο ο Λουλούδας και έτσι θα μπλοκάρει την μπάλα ο Τσιαουσντέλιο.
24’ Εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά ο Ρεμούντης, μπλοκάρει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα ο Τσιαουσντέλιο.
Ο Ρεμούντης στο 32΄κλέβει έξυπνα στο βολέ, την μπάλα από τον Τσιαουσντέλιο, στα όρια της μεγάλης περιοχής, δεν πλασάρει, αλλά σερβίρει ψύχραιμα στον επερχόμενο Σπ. Μαρκάτο, που πλασάρει στη δεξιά γωνία και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, για να υπάρξουν διαμαρτυρίες, ωστόσο ο κ. Θωμάς που βρισκόταν κοντά, δεν είδε κάτι επιλήψιμο και έδειξε σέντρα.
35’. Πίεση του Διον. Τζωρτζάτου που εκμεταλλεύεται την κακή αντίδραση του Τσέτσα, κλέβοντας την μπάλα και πασάροντας στον Βουκελάτο, ο οποίος σουτάρει εύστοχα, αλλά από θέση offside με υπόδειξη του βοηθού, για να έχουμε και εδώ κάποιες διαμαρτυρίες.
42’ σέντρα από τα αριστερά, ύστερα από ανέβασμα του πολύ καλού σήμερα Χατζιάι, κεφάλια στο πρώτο δοκάρι του Ρεμούντη και από πολύ πλεονεκτική θέση, σχεδόν από τη μικρή περιοχή, ο επερχόμενος Λυκούδης πλασάρει, με τον Τσιαουσντέλιο όμως να μπλοκάρει.
43’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από καλή θέση, με το αριστερό από τον Σπ. Μαρκάτο, μπλοκάρει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα ο Ντερβισάι (που είχε περάσει ωστόσο στη θέση του τραυματία Τσιαουσντέλιο).
Β’ Ημίχρονο
Σε αντεπίθεση από αριστερά ο Χαρ. Μουρελάτος στο 50’, σεντράρει με το αριστερό στην κίνηση, ο Ρεμούντης πλασάρει, αποκρούει ο Ντερβισάι, όμως ο ίδιος επιμένει, παίρνει το «ριμπάουντ» και θα στείλει τη μπάλα στην κενή εστία για το 2-0.
54’ Χαμένη ευκαιρία από τον Χαρ. Μουρελάτο, ο οποίος εκτέλεσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με το δεξί, ύστερα από πάσα του δραστήριου Λούσκου, αλλά η μπάλα περνάει σύριζα από το αριστερό «παραθυράκι» του Ντερβισάι.
55’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους και πάλι από τον Χαρ. Μουρελάτο, ο οποίος καθυστέρησε να πλασάρει, προ κενής εστίας, ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια του Σπ. Μαρκάτου.
58’ Κάθετη κίνηση του Κουκοβίνου στα αριστερά, στη πλάτη της άμυνας, προσπέρασε τον Χρ. Τζωρτζάτο και σούταρε στη κίνηση με το δεξί και τον Ντερβισάι, να αποκρούει στην αριστερή του γωνία.
65’ Κλείσιμο προς τον άξονα από τα δεξιά του Λούσκου και σουτ στην απέναντι γωνία για να έχουμε νέα απόκρουση του Ντερβισάι.
72’ Οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλεύονται τον χώρο στην κόντρα και τον Πεφάνη να τελειώνει με ψηλοκρεμαστό πλασέ, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ, από το αριστερό "Γ" του Τσέτσα.
Υποδειγματική ανάπτυξη από τα δεξιά, για τους γηπεδούχους στο 80’, με τον Λούσκο να βγάζει πολύ έξυπνη διαγώνια συρτή πάσα, στον ταχύτατο Σιμωτά, ο οποίος σεντράρει με τη μία προς στην μικρή περιοχή, για να τελειώσει εξαιρετικά με σουτ στην κίνηση ο Ηλιόπουλος, πετυχαίνοντας το 3-0 των «ερυθρόλευκων» της Παλλικής.
87’ Σουτ από τον άξονα του Λυκούδη, ύστερα από ντρίπλα και τον Ντερβισάι να πραγματοποιεί νέα καλή απόκρουση.
90’+3’ δοκάρι μετά το από απ’ ευθείας κόρνερ του Λυκούδη από αριστερά.
Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Ηλία Ζερβού θα βρεθεί μόνη πλέον στην κορυφή, αήττητη και με το σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της στους +3 βαθμούς.
Τα Διλινάτα που σήμερα δεν ενθουσίασαν με την απόδοση τους θα βρεθούν εκτός ρετιρέ για πρώτη φορά φέτος.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Α. Δαμιανού και τον κ. Α. Καρλή.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Τσέτσα, Σιμωτάς, Haxhiaj, Αδηλίνης, Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ., Κουκουβίνος, Ρεμούντης, Μουρελάτος Χρ. (75’ Μαυροειδής Ν.), Μουρελάτος Χ.-Σ..
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Τσιαουσντέλιο (44’ Ντερβισάι), Γεωργόπουλος, Τζωρτάτος Χρ., Τζωρτάτος Κ., Τζωρτζάτος Διον., Πεφάνης, Τζωρτζάτος Γ., Βουκελάτος (70’ Κοσμάτος), Τζωρτζάτος Δημ. (46’ Μπαζάρογλου), Τζωρτζάτος Αλ., Ντελντάλα (46’ Δρόσος).
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου