Παρασκευή, Ιανουαρίου 29

Αποφάσεις Ε.Ε. Ε.Π.Ο.: VAR και στο Κύπελλο


Δείτε παρακάτω τις σημερινές αποφάσεις της Ε.Ε.  της Ε.Π.Ο.:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.
Κατόπιν εισήγησης του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κ. Κ. Κωνσταντινίδη και της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, και με κεντρικό κριτήριο την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, οι προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών στις 28 Μαρτίου 2021 (φιλικός αγώνας προετοιμασίας με την Ονδούρα) και 31 Μαρτίου 2021 (με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022) θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.
H χρήση της τεχνολογίας VAR και offside-line στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 θα εφαρμοστεί κατόπιν αιτήματος των συμμετεχουσών ομάδων.
Το σεμινάριο πιστοποίησης στην τεχνολογία VAR για 14 διαιτητές της 1ης κατηγορίας θα διεξαχθεί από την 1η ως την 4η Φεβρουαρίου 2021. Οι εν λόγω διαιτητές θα είναι διαθέσιμοι για τις υπηρεσίες VAR από την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.
Κατόπιν συμφωνίας του προέδρου της ΚΕΔ κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τους εκπροσώπους των Ε.Π.Σ, εφεξής οι Αξιωματούχοι Διαιτησίας της 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας θα καταβάλουν στις ΕΠΣ ετήσια συνδρομή, αντί του ανά αγώνα ποσοστού.
Να εισηγηθεί στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την αναγνώριση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου ως νέου μέλους της, όπως προβλέπεται στο καταστατικό της Ε.Π.Ο. Η εισήγηση θα εισαχθεί προς συζήτηση στην Τακτική Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου