Pages

Κυριακή, Νοεμβρίου 12

"Άσφαιροι" Εύγερος - Διλινάτα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου "κόλλησαν" στο 0-0

Με το τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος και το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Ευγέρου – Διλινάτων, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' τοπικής κατηγορίας.

Ήταν μια μικρογραφία του προ μιας εβδομάδας μεταξύ τους παιχνιδιού για τη φάση των ομίλων του τοπικού κυπέλλου και φυσικά χωρίς σκορ (0-0), όπως και τότε!

Στο πρώτο 45λεπτο ήταν μέτριο, το παιχνίδι παίχθηκε στο κέντρο, όπου εκεί τα πολλά λάθη δεν άφηναν να αναπτυχθούν σωστά οι δύο ομάδες και να βρουν καλό ρυθμό.

Στο δεύτερο τα πράγματα βελτιώθηκαν, είχαμε κάποιες καλές στιγμές στις αντίπαλες εστίες, αλλά και αγωνία για το αποτέλεσμα.

Τα Διλινάτα με την πάροδο του χρόνου ανέβαζαν την απόδοση τους για να πετύχουν το "χρυσό" γκολ της πρεμιέρας, όμως έπεσαν πάνω σε έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα, τον Γ. Γαλανόπουλο που σε πολλές περιπτώσεις κατάφερε να σώσει κυριολεκτικά την εστία του, με χέρια και με πόδια.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι τα Διλινάτα, ιδιαίτερα στο β' μέρος να πατάνε καλύτερα, χωρίς όμως να μπορούν να βρουν δίχτυα και τελικά αυτό το 0-0 θα παραμείνει σαν αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 3' οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν άτυχοι, αφού ο Κ. Τζωρτζάτος με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, εκτός περιοχής θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γαλανόπουλου και στη συνέχειαθα περάσει άουτ.

Στο 7' ο Ε. Καλαφάτης μετά το κόρνερ από δεξιά, θα φέρει την μπάλα παράλληλα με την εστία στην περιοχή, όπου εκεί ο Χασάι περισσότερο αιφνιδιάζεται και κάνει ένα χλιαρό πλασέ που μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Γαλανόπουλος.

Νέα καλή στιγμή για τα Διλινάτα μετά από 2', όταν ο Χασάι στο β' δοκάρι, ύστερα από κόρνερ του Ε. Καλαφάτη, αστοχεί στην κεφαλιά και χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Ωραία ατομική ενέργεια στο 29' από τον Ε. Καλαφάτη, που θα καταλήξει σε σουτ, μέσα από την περιοχή, όμως ο Γαλανόπουλος σώνει με τα πόδια, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Στην τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μισό, ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Βαγγελάτου, με το οποίο θέλει να αιφνιδιάσει τον Παγανία, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ, λίγο πάνω από την εστία του τερματοφύλακα των Διλινάτων.

Με αυτό το 0-0 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη, όπως είπαμε, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και έφτασαν αρκετές φορές επικίνδυνα στην αντίπαλη εστία, εκεί που ο Γαλανόπουλος είχε κατεβάσει "ρολά"!

Με την έναρξη του ημιχρόνου, ο Χασάι μετά από ωραία ενέργεια θα κάνει το σουτ, μέσα από την περιοχή, όμως δεν έχει δύναμη και θα μπλοκάρει  την μπάλα, χωρίς πρόβλημα ο Γαλανόπουλος.

Ο Τσιλιμιδός στο 54' θα κάνει από δεξιά τη σέντρα και ο Πολλάτος από τη μικρή περιοχή αστοχεί στην κεφαλιά, αφού θα στείλει την μπάλα άουτ, πάνω από την εστία των τυπικά γηπεδούχων.

Στο 58' ο Παγανίας θα προλάβει τον Θεοδωρόπουλο που έβγαινε στην κόντρα και εκτός περιοχής θα απομακρύνει την μπάλα με τα πόδια.

Ο Γαλανόπουλος στο 59' θα σώσει την εστία του αποκρούοντας με τα πόδια στο τετ α τετ του με τον Ε. Καλαφάτη.

Άλλη μία σημαντική απόκρουση για τον Γαλανόπουλο στο 65' στο κοντινό σουτ του Τσιλιμιδού.

Στο 75' και πάλι ο κορυφαίος του αγώνα Γαλανόπουλος θα πραγματοποιήσει εντυπωσιακή απόκρουση στο τετ α τετ του με τον Πολλάτο, πετώντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 77' ο Δημ. Τζωρτζάτος, μετά το κόρνερ του Ε. Καλαφάτη, από τη μικρή περιοχή θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά θα στείλει την μπάλα άουτ, πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Ο Γαλανόπουλος στην τελευταία φάση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+3' θα νικήσει τον Ε. Καλαφάτη, που θα σουτάρει από καλή θέση, διατηρώντας το "0" στην εστία του.

Έτσι, οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0 παίρνοντας τον 1 βαθμό η κάθε μία, από το τοπικό.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος  με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Χρ. Αβάζαρο.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γαλανόπουλος, Papa A., Αδηλίνης (80' Ζουρνατζής), Μόκας (90+4' Ταβιανάτος), Πάπα Ε., Βαγγελάτος, Θεοδωρόπουλος, Σταματέλος (80' Καραντινός), Ντεντλάλα, Λασκαράτος, Dedlala L. (46' Μπούζος).

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Παγανίας, Marku Ε. (68' Μπαλάσκας), Χασάι, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Στεφανάτος, Καλαφάτης (87' λ.τ. Τσιλιμιδός), Κουράνης, Τσιλιμιδός, Ζαμπαύτης (87' Χαραλαμπόγλου), Πολλάτος Αλ..

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου