Pages

Κυριακή, Νοεμβρίου 12

Πρεμιέρα με 8αρα για τον Παλληξουριακό

Στο σημερινό παιχνίδι του προγράμματος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, στο Δημοτικό Ληξουρίου, ο Παλληξουριακός θα μπει με το "δεξί" στην διοργάνωση και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία θα επιβληθεί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 8-0, ξεκινώντας με ιδανικό τρόπο τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα, όντας ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Εξ' αρχής ήταν το φαβορί οι "ερυθρόλευκοι" του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου και το απέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο, αφού ήταν πολύ καλύτεροι αγωνιστικά και ποιοτικά, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και με καλή κυκλοφορία μπάλας έφταναν στην εστία του Καμπίτση, δημιουργώντας καλές στιγμές, ενώ πέτυχαν και 8 τέρματα!

Ουσιαστικά το παιχνίδι είχε τελειώσει από νωρίς, αφού πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 5-0!!

Τα γκολ του αγώνα

Στο 3' οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 με αυτογκόλ του Βειζάι, μετά την σέντρα από αριστερά του Χατζιάι.

Ο Λυκούδης στο 9' εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, ο Ηλ. Αντωνάτος στο α' δοκάρι θα στρώσει με το κεφάλι στον Χατζιάι και ο τελευταίος από κοντά θα πλασάρει για το 2-0.

Στο 11' θα έχουμε το 0-3, ύστερα από την σέντρα από αριστερά του Χατζιάι και την ωραία κεφαλιά του Νουρεντίνι.

Μετά από ένα δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή του Μπράτι στο 22', θα στείλει την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του Καμπίτση, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Με τη συμπλήρωση 29' στο παιχνίδι, ο Ηλ. Αντωνάτος θα κάνει την πάσα στον Μπράτι, σε εκτέλεση φάουλ στα όρια της περιοχής και ο τελευταίος με δυνατό σουτ θα πετύχει το 5-0.

Με αυτό το 5-0 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι του Αγίου Αντωνίου.

Στην επανάληψη, οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίζουν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 68' θα πετύχουν ακόμη ένα γκολ για το 6-0, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ηλία Αντωνάτου. 

Πέναλτι που είχε κάνει ο Ζέκιο, όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του στην περιοχή.

Στο 80' ο Αντ. Κορσιάνος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καμπίτση και θα κάνει το σκορ 7-0.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 87' θα πετύχει το 8-0 με νέο σουτ και πάλι έξω από την περιοχή.

Να σημειώσουμε ότι ο Ζάβαλης των γηπεδούχων στο 61' θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι.

Έτσι, οι πρωταθλητές θα κάνουν πρεμιέρα με εκκωφαντικό τρόπο και 8 γκολ, για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στη διοργάνωση.

Από την άλλη, για τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς είναι μια φυσιολογική ήττα, που δεν μπορεί να αλλάξει τον στόχο της ομάδας του Τ. Φωή. Τον στόχο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Στ. Πλαχούρα.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Γεωργάκης, Αντωνάτος Κ., Πολυδωράτος, Haxhiaj E., Κουκοβίνος, Λυκούδης (54' Δελαπόρτας), Συριάτος (46' Ζάβαλης), Αντωνάτος Ηλ. (76' Hoxhaj D.), Μπράτι (76' Ρεμούντης), Νουρεντίνι (54' Κορσιάνος).

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Καμπίτσης, Veizaj (50' Παρασκευόπουλος), Σαμπανάι (53' Πάπα), Μιχαλάκης, Βεντουρής, Ποιμενίδης,  Noakes, Ρηγόπουλος (50' Ζέκιο), Κοραμπάτος (65' Κρητικός), Σαμακοβλής, Ντότσι (65' Μπεσάι).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου