Pages

Κυριακή, Νοεμβρίου 5

Νίκη 3-1 και στα Μακρυώτικα ο Παλληξουριακός διατηρώντας το απόλυτο 6Χ6 (Εικόνες)

Σήμερα το απόγευμα, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι του τοπικού κυπέλλου, αφού τα πάντα είχαν κριθεί προ πολλού στον 3ο όμιλο και στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου, ο Παλληξουριακός πετυχαίνοντας το απόλυτο 6Χ6, θα επικρατήσει του γηπεδούχου Πυλαριακού με σκορ 3-1 τερματίζοντας στην κορυφή του ομίλου.

Φυσικά και οι δύο ομάδες, μαζί με τον Α.Ο. Πρόννων, έχουν προκριθεί στα ημιτελικά εδώ και πολύ καιρό.

Στα Μακρυώτικα παρακολουθήσαμε ένα καλό παιχνίδι, ανοικτό χωρίς σκοπιμότητες και τους πρωταθλητές της περσινής περιόδου να παίρνουν μία δίκαιη νίκη, αφού ήταν καλύτεροι και πιο παραγωγικοί, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που συνεχώς ανεβαίνει αγωνιστικά και σήμερα αγωνίστηκε με αρκετές και σημαντικές ελλείψεις.

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι, θα ανοίξουν το σκορ στο36' μετά από ωραίο συνδυασμό από δεξιά, ο Κ. Αντωνάτος θα βγάλει τη σέντρα και ο Ηλ. Αντωνάτος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δ. Καλιβωκά για το 0-1.

Αυτό το γκολ θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στα πρώτα 45'.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 59' οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Συριάτου στην περιοχή, από τον Ποταμιάνο.

Εκτελεί εύστοχα ο Μπράτι, πετυχαίνοντας το 0-2 για τους “ερυθρόλευκους”.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 65' θα είναι ο σκόρερ του 0-3, μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό, ανάμεσα σε Ηλ. και Κ. Αντωνάτο, ο τελευταίος θα βγάλει εξαιρετική σέντρα από δεξιά στο β' δοκάρι για τον Μπράτι, ο οποίος πλασάρει σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-3 με αυτογκόλ στο 90+2', σε μια ασυνεννοησία Βλάχου – Γαβαλά, ο τελευταίος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στα Μακρυώτικα και τις δύο ομάδες να ανανεώνουν τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση και στα ημιτελικά.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Τοτάκη και Κ. Κωνσταντέλλο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Δ. Καλλιβωκάς, Παπαδάτος, Γονατάς, Ποταμιάνος Α., Rexha (85' Barsamaj), Καλλιβωκάς Γ., Δρακάτος (89' Σινάι), Γιαννάτος (90+1' Κουγιανός), Σαλιάι, Σταμούλης Π., Βασιλόπουλος Π..

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Μπερκής, Xaxhxiaj, Λυκούδης (82' Δελαπόρτας), Αντωνάτος Κ. (82' Γαβαλάς), Κορσιάνος (82' Κατσιβέλης), Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι (82' Xaxhxiaj D.), Ρεμούντης (67' Νουρεντίνι), Συριάτος.

Εικόνες
















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου