Pages

Κυριακή, Νοεμβρίου 5

5σφαιρη η Σάμη πέρασε από το Ληξούρι... 0-5 τον Αστέρα Ληξουρίου

Σήμερα Κυριακή απόγευμα, σε παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου για τον 2ο όμιλο, στο Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός", ο Α.Ο. Σάμης δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να πάρει τη νίκη με σκορ 5-0 με αντίπαλο τον ουραγό Αστέρα Ληξουρίου.

Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου ήταν καλύτερη, είχε την υπεροχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού, διατηρώντας το αήττητο, ενώ περιμένει την απόφαση της Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για να οριστικοποιήσει τη θέση της στην τελική κατάταξη.

Αυτή την στιγμή, βρίσκεται ισόβαθμη του Α.Ο. Εικοσιμίας στην 1η θέση με 7 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, αποχαιρετούν τη διοργάνωση, ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα χωρίς κάποιον βαθμό, μιας και μετρούν ένα αρνητικό σερί των 6Χ6 ηττών.

Πλέον, θα έχουν τον χρόνο για διορθωτικές κινήσεις, αφού θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, το οποίο καθυστερεί πολύ ακόμη να κάνει πρεμιέρα και θέλουν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα να διεκδικήσουν, για την επάνοδο τους στη "μεγάλη" κατηγορία.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 32’ οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ το 0-1.

Συγκεκριμένα ο Μετάϊ θα συνεργαστεί με τον Κλαουδάτο μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος, με ωραίο συρτό σουτ, θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Στο 42’ η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα κερδίσει πέναλτι με τον Φιλλιπάτο, ο οποίος θα ανατραπεί στην μεγάλη περιοχή από αμυντικό των γηπεδούχων.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μετάϊ που θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Βασ. Μαρκέτο.

Αυτό το 0-1 θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 48’ θα έχουμε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Μετάϊ θα βγάλει ωραία σέντρα από αριστερά, η μπάλα θα μείνει μέσα στην περιοχή και ο Βαλλάτος με ωραίο συρτό σουτ θα την στείλει στα δίχτυα του Μαρκέτου.

Στο 63’ θα γίνει το 0-3, όταν Φιλιππάτος θα κάνει ωραία κούρσα από δεξιά, θα κάνει την διαγώνια πάσα και ο επερχόμενος Κλαουδάτος με κοντινό πλασέ, θα στείλε την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά στο παιχνίδι.

Στο 87’ ο κορυφαίος του γηπέδου Κλαουδάτος, θα κάνει πολύ όμορφη ενέργεια, θα πασάρει στον Τρίφι και ο τελευταίος δεν θα έχει πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να σημειώσει το 0-4 της ομάδας του.

Το τελικό 0-5 θα γράψει στο 90' ο Διγαλέτος με ωραίο "τσίμπημα" της μπάλας, προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Περιβολάρη.

Η ομάδα της Σάμης συνεχίζει στα προημιτελικά, αντίθετα με αυτή του Αστέρα που ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση.

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Ν. Αντωνιάδη.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος (80' Δελαπόρτας Σ.), Πετεινάτος (47' Μαρούλης), Βεσάι (57' Αλυσανδράτος Α.), Διονυσάτος, Συνοδινός, Γιακουμάτος, Κούτσης, Κατσαρός (80' Αλυσανδράτος), Βλάχος, Αναλυτής Γ., Shtembari.

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Παπαλεξάτος, Βαλάτος (77' Χρηστάτος), Ζησιμάτος, Καραγιαννάκης (80' Καππάτος), Περιβολάρης, Κλαουδάτος, Δελαπόρτας (77' Κιοράι), Μετάι (60' Ελμαζάι), Τρίφι Γ., Παππάς (60' Διγαλέτος), Φιλιππάτος.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου