Δευτέρα, Νοεμβρίου 13

Επιστροφή στην ενεργό δράση και στον Οδυσσέα Ιθάκης για τον Βασίλη Πρεβεζιάνο.

Επιστροφή στην ενεργό δράση, αλλά και στην δεύτερη ομάδα της Ιθάκης τον Οδυσσέα για τον έμπειρο και πολύ καλό ποδοσφαιριστή Βασίλη Πρεβεζιάνο.

Μάλιστα ο έμπειρος μέσος έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι της προπερασμένης Κυριακής στον Σταυρό σε παιχνίδι του τοπικού κυπέλλου μεταξύ Οδυσσέα – Πρόννων και η παρουσία του ήταν θετική στο να πάρει η νέα του ομάδα το πρώτο τρίποντο στη σειρά των ομίλων του τοπικού κυπέλλου!

Ο Βασίλης αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου σε πολλές θέσεις και σίγουρα με την αξία και την εμπειρία του, θα είναι μία καλή προσθήκη στα χέρια του coach.

Ότι και να αναφέρεις για αυτό τον ποδοσφαιριστή θα είναι λίγο.

Εμείς απλά θα του ευχηθούμε υγεία και επιτυχίες με τα "κιτρινόμαυρα" της ομάδας της Βόρειας Ιθάκης.

Ας δούμε παρακάτω τη δήλωση του προπονητή του Οδυσσέα κ. Σπ. Ζερβού για την ένταξη του Βασίλη Πρεβεζιάνου στην ομάδα του:

"Kαλωσορίζουμε στον ΟΔΥΣΣΕΑ το Βασίλη τον Πρεβεζιάνο και του ευχόμαστε υγεία, καθώς και ότι καλύτερο για τα ευχάριστα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο, στην οικογένεια του.

Προσκαλέσαμε το Βασίλη να βοηθήσει την ομάδα μας, τόσο αγωνιστικά όσο και προπονητικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την τεράστια εμπειρία του και με τις γνώσεις του.

Η αποδοχή από μέρους του αυτής της πρόσκλησης, τα 35 χρόνια συνεχούς και μάχιμης παρουσίας του στα αγωνιστικά δρώμενα του τόπου μας καθώς και η προσωπικότητα του, αποτελούν ιστορική καμπή και σημείο αναφοράς για την ομάδα μας.

Σίγουρα αν υπήρχε οροφή στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του νησιού μας, μια από τις φανέλες που θα ανέβαιναν για πάντα εκεί θα ήταν και η δικιά του".

ΣΠΥΡΟΣ ΖΕΡΒΟΣ

ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου