Pages

Παρασκευή, Νοεμβρίου 10

Ν.Ε.Ο.Λ.: Επιστολή στην ΕΣΚΑΗ για τη μη προσέλευση ομάδων σε αγώνες του εφηβικού στο Ληξούρι

Θέμα: Μη προσέλευση ομάδων σε αγώνες

Αγαπητοί,

ο ΝΕΟΛ όλα αυτά τα χρόνια καταβάλλει προσπάθειες για να αυξήσει τον αριθμό των παιδιών στις ακαδημίες και να έχει αγωνιστικά τμήματα παίδων και εφήβων, προκειμένου να υπάρχει υψηλότερο ενδιαφέρον ειδικά από τα παιδιά αλλά και τους γονείς. Σκοπός μας είναι να δίνει διεξόδους στα παιδιά σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να αγαπήσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να καλλιεργήσουν ομαδικό πνεύμα και να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους.

Πολύ σημαντικό κομμάτι όλης αυτής της διαδικασίες είναι να πραγματοποιούνται οι αγώνες που έχουν οριστεί από την ΕΣΚΑΗ. Είναι θεμιτό κάποιες φορές ένα παιχνίδι να μην πραγματοποιηθεί για διάφορους λόγους.

Η πραγματικότητα όμως ειδικά τη φετινή χρονιά είναι διαφορετική.

Ενώ βρισκόμαστε ήδη στην 7η αγωνιστική, καμία ομάδα δεν έχει έρθει στη έδρα μας να αγωνιστεί. Μάλιστα στην τελευταία αγωνιστική δεν είχαμε και καμία ενημέρωση.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα και έντονο προβληματισμό σε αθλητές, προπονητές, γονείς, συνοδούς αλλά και στο σύνολο της ομάδας.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες των μετακινήσεων και ειδικά τις οικονομικές, γιατί το πραγματοποιούμε για πολλά χρόνια με 2 ή 3 ομάδες κάθε έτος, ζητάμε από την ΕΣΚΑΗ να ξαναδεί το θέμα για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Είμαστε στη διάθεση σας να συζητήσουμε λύσεις πάντα με γνώμονα το σεβασμό απέναντι σε εσάς και στο σύνολο της αθλητικής κοινότητας που συμμετέχουμε.

Με εκτίμηση

Για τη διοίκηση του ΝΕΟΛ

Βαγγέλης Βολτέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου