Σάββατο, Δεκεμβρίου 2

2η σερί και πολύ μεγάλη νίκη για τον Οδυσσέα... 1-0 τα Διλινάτα στο Σταυρό

Στο Σταυρό της Ιθάκης και στο Δημοτικό "Ν. Ραυτόπουλος", το πρωί του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας, ο γηπεδούχος Οδυσσέας Ιθάκης, συνεχίζοντας το σερί του, μετά τη νίκη της Τετάρτης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, θα προσθέσει μία ακόμη μεγάλη νίκη, την δεύτερη στη διοργάνωση, στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει, αφού θα επικρατήσει του Α.Ο. Διλινάτων με σκορ 1-0 και θα ανέβει βαθμολογικά.

Μια νίκη που δίνει στους "κιτρινόμαυρους" της Βόρειας Ιθάκης βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια, αλλά και πολλές ελπίδες για κάτι παραπάνω από τη σωτηρία, στην επάνοδο τους στη "μεγάλη" κατηγορία.

Από την άλλη, τα Διλινάτα, θα γνωρίσουν ακόμη μία ήττα στη φετινή διοργάνωση, φτάνοντας έτσι τις δύο στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμο έδαφος για το στόχο της 4αδας.

Τ0 γκολ του αγώνα

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα θα το πετύχουν οι γηπεδούχοι στο 32' και θα το διατηρήσουν μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, παρότι στο τέλος πιέστηκαν από τους αντιπάλους τους..

Ο Μπιχλίνσκι θα εκμεταλλευθεί την ωραία κάθετη πάσα του Renato, θα μπει στην περιοχή από δεξιά, θα κάνει το διαγώνιο σουτ και η μπάλα, αφού βρει διαδοχικά στο αριστερό και δεξί δοκάρι του Παγανία, περνώντας την γραμμή τέρματος, πριν ο Cela την σπρώξει πιο βαθιά στα δίχτυα για το 1-0.

Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε από ποδοσφαιριστές, team και φίλους της ομάδας του Σταυρού και αποδείχθηκε "χρυσό", μιας και έφερε στο τέλος το υπερπολύτιμο τρίποντο!

Να σημειώσουμε επίσης ότι, από το 73' οι γηπεδούχοι έπαιζαν με "δέκα", λόγω αποβολής του Γ.-Α. Βασιλόπουλου με απ' ευθείας κόκκινη, γεγονός που έφερε κάποια προβλήματα στους γηπεδούχους, ενώ από εκείνη τη στιγμή οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να αλλάξουν τα δεδομένα της σημερινής συνάντησης.

Επίσης να πούμε ότι, ο νεαρός τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γαΐλας και σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός στο παιχνίδι, βοηθώντας την ομάδα του για αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα.

Μετά από τη δεύτερη σερί νίκη τους, μέσα σε τρεις μόλις ημέρες, οι "κιτρινόμαυροι" της Ιθάκης θα ανέβουν στην 3η θέση, του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμοι της Εικοσιμίας με 6 βαθμούς!

Οι φιλοξενούμενοι πλέον αφήνουν πίσω το άτυχο σημερινό αποτέλεσμα και σκέφτονται το πολύ δύσκολο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής όπου θα φιλοξενήσουν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τον εκ των πρωτοπόρων Πυλαριακό και θέλουν να επιστρέψουν και στις νίκες.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς την κ. Κ. Χαρίση και τον κ. Αθ. Μπλίκα.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Γαϊλάς, Τσίρος, Βασιλόπουλος Γ.-Α., Μωραΐτης, Πιχλίνσκι, Μήτσουρας, Φατούρος (67' Μαλιακρίδας Μ.), Renato, Προσαλέντης Π. (85' Βασιλόπουλος I.), Κουτσουβέλης (77' Μήτσουρας), Cela (85' Plepi).

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Παγανίας, Marku E., Νικολοβιένης, Χασάι, Στεφανάτος, Τσιλιμιδός, Πούλα (55' Γκερβένη), Καλαφάτης Ε., Κουράνης Στ., Πολλάτος Αλ., Σπανός (46' Χαραλαμπόγλου).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου