Τρίτη, Δεκεμβρίου 19

Το Σάββατο 23/12 το 2ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου & Αλληλεγγύης του Παλληξουριακού

Το 2ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι εδώ!

Ο Σύλλογος μας με την συνδρομή των Α.Ο. Εικοσιμιας Ακαδημίες Βαλένθια-Κεφαλονιά, Α.Ο. Διλινάτων, A.O. Αστέρας Ληξουρίου 1978  και ΠΑΟ Κεφαλονιά -τους οποίους κι ευχαριστεί θερμά- διοργανώνει στις 23 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημ. Αγίου Αντώνη "Α.Ο. Παλληξουριακός" το 2ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου & Αλληλεγγύης για αθλητές από 8-14 χρονών για δεύτερη φορά μετά τον Δεκέμβρη του 2021.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά τρόφιμα και παιχνίδια και θα συλλέγονται από ανθρώπους του συλλόγου σε προκαθορισμένους πάγκους στον προαύλιο χώρο του Σταδίου τα οποία θα δοθούν στα ιδρύματα του Γηροκομείου Ληξουρίου και του Ορφανοτροφείου Αργοστολίου “Ο Σωτήρ”.

Πιο συγκεκριμένα, για την κάλυψη των αναγκών των δύο ιδρυμάτων  προτεραιότητα έχουν:

τα τρόφιμα μακράς διάρκειας

το ελαιόλαδο

και παιχνίδια για παιδιά ηλικίας 2-14 ετών για αγόρια και κορίτσια

Σκοπός αυτής της μικρής διοργάνωσης είναι να αποκαλυφθεί στους νεαρούς αθλητές η κρυφή δύναμη του αγαπημένου τους παιχνιδιού και εντός ενός ευχάριστου και διασκεδαστικού πλαισίου να έρθουν σε επαφή με την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης συμμετέχοντας σε μια πρωτοβουλία που ενθαρρύνει και καλλιεργεί την ανιδιοτελή συνείδηση.

Όσον αφορά το διαδικαστικό σκέλος, στον χώρο των δύο γηπέδων θα διεξαχθεί συγχρόνως και για τις τρεις ηλικιακές ομάδες Κ10, Κ12 και Κ14 μίνι-τουρνουά αγώνων σύντομης διάρκειας όπου η κάθε ομάδα θα αγωνιστεί με όλες τις άλλες ενώ στο τέλος των αγώνων θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί δεξιότητας (skills challenge) ανά ηλικιακή ομάδα με δώρα για τους νικητές.

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα δοθούν αναμνηστικοί έπαινοι, θα τους προσφερθεί εορταστικό κέρασμα ενώ μουσική θα ενθαρρύνει τις προσπάθειες τους.

Α.Ο. Παλληξουριακός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου