Τρίτη, Δεκεμβρίου 5

Αύριο Τετάρτη 6/12 τα εξ' αναβολής παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας

Αύριο στην Ιθάκη τα δύο εξ' αναβολής παιχνίδια για την  

2η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας

Αύριο Τετάρτη 6/12/2023, θα ολοκληρωθεί η 2η αγωνιστική στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’  Κατηγορίας, με τους 2 εξ' αναβολής αγώνες του προγράμματος.

Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στον Σταυρό της Ιθάκης "Ν. Ραυτόπουλος", όπου αρχικά ο Οδυσσέας θα φιλοξενήσει τους Πρόννους και στη συνέχεια η Πρόοδος Ιθάκης τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στο ντέρμπι των ουραγών.

         

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη 6-12-2023  ώρα:10:00

Δημοτικό Σταυρού

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ. - Α.Ο. Πρόννων

Θωμάς

Βασίλης

Βουτσινάς Α.

Μπλίκας Α.

2.

Τετάρτη 6-12-2023  ώρα:12:30

Δημοτικό Σταυρού

Α.Ο. Πρόοδος Ιθ. - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Βουτσινάς

Άγγελος

Θωμάς Β.

Μπλίκας Α

         

Αναλυτικά η 2η εξ' αναβολής αγωνιστική

Τετάρτη 6/12/2023

Με το εξ' αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Π.Α.Ο. Οδυσσέα Ιθάκης και τους Πρόννους, αύριο Τετάρτη 6/12, στις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος", θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, κλείνοντας παράλληλα και οι τελευταίες εκκρεμότητες στη διοργάνωση.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι οποίες θέλουν το τρίποντο για τους δικούς της λόγους η κάθε μία.

Οι γηπεδούχοι, που είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα του πρωταθλήματος, για να συνεχίσουν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις και να ανέβουν ακόμη ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα (με νίκη στην 3η θέση).

Οι φιλοξενούμενοι, που δεν έχουν πραγματοποιήσει το ιδανικό ξεκίνημα, θέλουν το τρίποντο προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμο έδαφος για τον στόχο της εισόδου τους στην τελική 4αδα και τη συμμετοχή τους στα playoffs.

Μέχρι τώρα, όπως είπαμε και παραπάνω, οι "κιτρινόμαυροι" του Σπ. Ζερβού, είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματοςπαρουσιάζοντας μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, κάτι που δεν έδειξαν στους ομίλους του τοπικού κυπέλλου και γνώρισαν τον αποκλεισμό.

Στα 3 παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι σήμερα, μετρούν 2 νίκες - 1 ήττα και βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι της Σάμης.

Από την άλλη, με τα ίδια παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι έχουν σαν απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, ισόβαθμοι των Διλινάτων, ενώ με νίκη στο αυριανό παιχνίδι, μπορούν να ανέβουν στην 3η και να ισοβαθμίσουν με την Εικοσιμία.

Στο Σταυρό, σε μία δύσκολη έδρα, τον Οδυσσέα ανεβασμένο και με το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του στην Α' κατηγορία, περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, δυνατό και ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Οι παραπάνω αντίπαλοι θα βρεθούν για 3η φορά φέτος αντιμέτωποι, αφού συμμετείχαν στο ίδιο όμιλο του τοπικού κυπέλλου, όπου και μοιράστηκαν τις νίκες.

Οι Πρόννοι επικράτησαν στην έδρα τους στη Σκάλα 4-0 και ο Οδυσσέας στο Σταυρό, με σκορ 3-1, όπου έχασε την πρόκριση στους "8" στη διαφορά τερμάτων, στα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Α. Μπλίκας.

         

Λίγο αργότερα, στο ίδιο γήπεδο και ώρα 12:30, η Πρόοδος Ιθάκης θα φιλοξενήσει τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο και οι δύο αντίπαλοι θέλουν να πάρουν κάτι, αφού παραμένουν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα.

Και σε αυτό το παιχνίδι, οι δύο ομάδες "γνωρίζονται" πολύ καλά μεταξύ τους, μιας και θα συναντηθούν για 3η φορά τη φετινή περίοδο, μετά τις δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις για τους ομίλους του τοπικού κυπέλλου και αγωνιούμαι να δούμε για ποια από τις δύο θα είναι η τυχερή του συγκεκριμένου αγώνα.

Πάντως, οι γηπεδούχοι μέχρι τώρα έχουν το πάνω χέρι, αφού στα δύο αυτά παιχνίδια κυπέλλου επικράτησαν, εύκολα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με το σκορ να γράφει 7-1 και 4-3 στη ρεβάνς του Σταυρού.

Σίγουρα, το αυριανό θα είναι εντελώς διαφορετικό, αφού και οι δύο ψάχνουν, σε ένα κομβικό παιχνίδι, βαθμούς, εντυπώσεις και καλή ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια, μιας και βρίσκονται ουραγοί και θέλουν να "ξεκολλήσουν" από εκεί.

Μάλιστα, με νίκη θα ανέβουν πάνω από την "κόκκινη" γραμμή του υποβιβασμού, ενώ θεωρούμε ότι, η ισοπαλία δεν θα είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα για την Πρόοδο που αγωνίζεται στην έδρα της.

Μέχρι τώρα και στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει οι παραπάνω ομάδες, έχουν έναν αρνητικό απολογισμό με ισάριθμες ήττες.

Οι μεν γηπεδούχοι, εκτός έδρας από Πρόννους - Σάμη και στην έδρα τους από Διλινάτα, ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας από τον Παλληξουριακό - Πυλαριακό και εντός από τον Οδυσσέα Ιθάκης.

Στο Σταυρό, αύριο το μεσημέρι, περιμένουμε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ενδιαφέρον και τις δύο ομάδες να δίνουν τη δική τους "μάχη" για τους πρώτους τους βαθμούς στη διοργάνωση, ώστε να αλλάξουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αλλά και να γεμίσουν θετική ενέργεια για τη συνέχεια.

Το περιμένουμε ανοικτό, αφού και οι δύο θέλουν το τρίποντο και γιατί όχι, προς ικανοποίηση των θεατών, με αρκετά γκολ και θέαμα.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Α. Μπλίκας.

         

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

12

4

4

0

0

20 - 01

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

12

4

4

0

0

14 - 02

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας

7

4

2

1

1

07 - 06

4.

Α.Ο. Σάμης

6

4

2

0

2

07 - 08

5.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.

6

3

2

0

1

02 - 04

6.

Α.Ο. Πρόννων

4

3

1

1

1

05 - 05

7.

Α.Ο. Διλινάτων

4

4

1

1

2

05 - 06

8.

Π.Α.Ο. Εύγερος

1

4

0

1

3

01 - 10

9.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

0

3

0

0

3

05 - 10

10.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

0

3

0

0

3

00 - 14

         

Οι σκόρερ

Αναλυτικά ο πίνακας των 10 πρώτων κατά αλφαβητική σειρά 

της κατάταξης στην Α' κατηγορία

α/α

Ποδοσφαιριστής

Σωματείο

Τέρματα

1.

Αντωνάτος Ηλίας 

Α.Ο. Παλληξουριακός

6

2.

Καρασαββίδης Γιώργος

Α.Ο. Σάμης

5

3.

Μπράτι Μέλι

Α.Ο. Παλληξουριακός

5

4.

Κορσιάνος Αντώνης

Α.Ο. Παλληξουριακός

4

5.

Κουμαριώτης Παναγιώτης

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

4

6.

Καραγιάννης Κώστας

Α.Ο. Εικοσιμίας

3

7.

Φίλιππας Γεράσιμος

Α.Ο. Εικοσιμίας

3

8.

Αντωνάτος Κώστας

Α.Ο. Παλληξουριακός

2

9.

Γιαννάτος Αντώνης

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

2

10.

Γονατάς Βαγγέλης

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

2

**  Ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές με επίσης 2 ή λιγότερα τέρματα

         

Η επόμενη (5η αγωνιστική)
(9-10/12/2023)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Π.Α.Ο. Εύγερος

2.

Α.Ο. Σάμης - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Παλληξουριακός

4.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Πρόννων

5

Α.Ο. Διλινάτων - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου