Τετάρτη, Δεκεμβρίου 6

Οι Πρόννοι έβαλαν "φρένο" στις επιτυχίες του Οδυσσέα με νίκη στο Σταυρό 1-0 μπαίνοντας σε τροχιά 4αδας (Εικόνες)

Στο Σταυρό της Ιθάκης και στο Δημοτικό "Ν. Ραυτόπουλος", σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της 2ης εξ' αναβολής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία των δύο αγώνων, που εκκρεμούσαν από τις 19 του περασμένου μήνα, ο Α.Ο. Πρόννων θα σταματήσει το σερί των γηπεδούχων του Οδυσσέα, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο, αλλά με αρκετή αγωνία παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο γκολ και το πέτυχε ένας "μικρός" που έκανε μάλιστα ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα των φιλοξενούμενων, ο 14χρονος Α. Σιμωτάς και έδωσε το "χρυσό" τρίποντο.

Το γκολ του αγώνα

Στο πρώτο 45λεπτο οι ομάδες θα είναι "άσφαιρες" και έτσι θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ.

Στο 14' ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Μακρυνώρη από τον Φατούρο, στη μεγάλη περιοχή.

Εκτελεί ο ίδιος για να στείλει την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά να σφυριχθεί έμμεσο, αφού είχαμε διπλή επαφή από τον επιθετικό των Πρόννων.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, θα πετύχει στο 50' ο νεαρός πρωτοεμφανιζόμενος, όπως προαναφέραμε με την ομάδα των φιλοξενούμενων, Α. Σιμωτάς με κοντινό πλασέ στην πάσα από δεξιά του Κ. Ζαπάντη για το 0-1.

Στο παιχνίδι να αναφέρουμε ότι υπήρχαν και δύο - τρεις σημαντικές φάσεις που θα μπορούσαν να φέρουν κάποια ακόμη γκολ και θα πρέπει να αναφερθούν, ωστόσο οι τερματοφύλακες ήταν εκεί και "μίλησαν" όταν έπρεπε.

Συγκεκριμένα, θα αναφέρουμε αυτές του 45' για τους φιλοξενούμενους, στο σουτ του Κωνσταντόπουλου και την δύσκολη απόκρουση του νεαρού Γαϊλα σε κόρνερ.

Αυτή την πολύ μεγάλη των γηπεδούχων στο 55' με τον Παπαβασιλείου να πραγματοποιεί σωτήρια διπλή απόκρουση, στα ισάριθμα πλασέ του Π. Κουτσουβέλη, μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά και στο 80' με την απόκρουση του Γαΐλα στη δεξιά γωνία με τα πόδια σε κόρνερ, στο πλασέ του Α. Σιμωτά.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι θα βάλουν "φρένο" στις επιτυχίες των γηπεδούχων και θα μπουν πλέον σε θέση 4αδας.

Για τους γηπεδούχους δεν αλλάζει κάτι και θα προσπαθήσουν στη συνέχεια για ένα καλό τελικό πλασάρισμα.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Αθ. Μπλίκα.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Γαϊλάς, Τσίρος, Βασιλόπουλος Γ., Προσαλέντης Γ., Μωραΐτης, Πιχλίνσκι (87' Βασιλόπουλος), Φατούρος (55' Μετσάνι), Renato (55' Μαλλιακρίδας Μ.)Προσαλέντης Π., Κουτσουβέλης (68 Plepi), Προσαλέντης Ν., Cela.

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Χ., Δημητράτος, Ρασσιάς (46' Ντούκας), Μακρυνώρης (89' Μπάμπης), Κωνσταντόπουλος, Ρώσσης (46' Ζαπάντης Κ.), Θεοδωράτος (70' Xhelaj), Κουρκουμέλης Α., Κουρκουμέλης Σ., Σιμωτάς (88' Γιαννάκης).

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι






































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου