Σάββατο, Δεκεμβρίου 2

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο φιλανθρωπικός αγώνας των φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου (Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου, με τα έσοδα του να διατίθενται στο ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας "ο Σωτήρ".

Ήταν μια πρωτοβουλία γεμάτη αγάπη στην καρδιά, των τμημάτων Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας σε συνεργασία με το τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπου αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα.

Παρακολουθήσαμε συγχρόνως και πολύ καλό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο, με τουε φοιτητές μας να χαίρονται που στις εορταστικές ημέρες που έρχονται, προσφέρουν χαρά και αγάπη στα παιδιά του τοπικού ορφανοτροφείου.

Για την ιστορία, αν και δεν έχει καμία σημασία αυτό, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νικήτρια την ομάδα του τμήματος ψηφιακών Μέσων Επικοινωνίας και σκορ 6-5 στα πέναλτι, αφού ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε με τις ομάδες ισόπαλες στο σκορ 1 - 1.

Για το ψηφιακό τμήμα σκόραρε ο Στ. Ηλιόπουλος και από το τεχνολογίας τροφίμων ο Ραφ. Μούτσα.

Διαιτητής ο Ε. Καμπανός με βοηθούς τους Ε. Φουρνιέ και Γ. Λορεντζάτο.

Οι συνθέσεις

Ψηφιακών:Γαλανόπουλος, Παπαδόπουλος, Σπαθής Xhelili, Άντιους, Mihaj, Κωτσάκης, Νταλάρδας, Μουτάφης, Μυλωνάς, Σπηλιόπουλος, Τερζούδης και Σαρρής.

Τροφίμων:Θωμόπουλος, Καραγιάννης, Μαυρίδης, Μπόκαρης, Τσαλκιτζής, Μάθιου, Σαρβανίδης, Λούκας, Μύριλος, Σιούρας, Βεντουρής, Σαμακοβλής, Μούτσα, Κουρεμπανάς, Καταπόδης.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και σε όλους όσους συνέβαλαν να έχει επιτυχία ο συγκεκριμένος αγώνας και να συγκεντρωθεί ένα ποσό που ενισχύει το Ορφανοτροφείο του νησιού μας!

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι














































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου