Pages

Τετάρτη, Ιανουαρίου 17

Ο "καθρέφτης" της 2ης αγωνιστικής των προημιτελικών του τοπικού κυπέλλου - Τα αποτελέσματα της Τετάρτης 17/1/2024

Ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 17/1/2024 πρωί - απόγευμα η φάση των επαναληπτικών προημιτελικών, με το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου και τη διεξαγωγή των τεσσάρων επαναληπτικών αγώνων της ημέρας, σε Σκάλα - Ληξούρι - Καραβόμυλο και Αργοστόλι.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα

α/α

Αγώνας

Σκορ

1.

Α.Ο. Πρόννων - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

1 - 2

2.

Α.Ο. Σάμης - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

1 - 1

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Διλινάτων  (παράταση)

4 - 2

4.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος   7 - 0
        

Α.Ο. Πρόννων - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης  1-2

Το πρωί στο Δημοτικό Σκάλας σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, επαναληπτικό των προημιτελικών της σειράς, η Πρόοδος Ιθάκης θα πάρει τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους Πρόννους με σκορ 2-1 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του Κ. Πίππου, θα "σφραγίσει" το πρώτο "εισιτήριο" συμμετοχής στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Για την ομάδα των Πρόννων το "ταξίδι" τελειώνει εδώ, ρίχνοντας πλέον το βάρος στο πρωτάθλημα και την διεκδίκηση μιας θέσης στην τελική 4αδα που ήταν και παραμένει ο βασικός στόχος.

        

Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος   7-0

Η αγωνιστική μεταφέρθηκε πλέον το απόγευμα, όπου στο Δημοτικό Ληξουρίου στον Άγιο Αντώνη, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Α.Ο. Παλληξουριακός, όπως αναμενόταν, μιας και από την αρχή ήταν το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, θα πάρει μία άνετη νίκη από την Εύγερο με σκορ 7-0 και θα συνεχίσει με περίπατο στη διοργάνωση και τα ημιτελικά, όπου θα περιμένει την επόμενη κλήρωση, προκειμένου να γίνει γνωστός ο αντίπαλος του.

Πλέον, μετά από τον αποκλεισμό της, η ομάδα του Θ. Βουκελάτου θα συνεχίσει την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και τη "μάχη" για το ένα "εισιτήριο" της συμμετοχής της, στην τελική 4αδα.

         

Α.Ο. Σάμης - Α.Π.Σ. Πυλαριακός   1-1

Την ίδια ώρα ώρα στο Δημοτικό Καραβόμυλου, ο Α.Ο. Σάμης θα αναδειχθεί ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Πυλαριακό στη ρεβάνς του τοπικού και θα πάρει μία πρίκριση που είχε κριθεί από τον πρώτο αγώνα των Μακρυωτίκων, ενώ θα είναι και τυπικά η ομάδα που θα περάσει στα ημιτελικά

Έτσι, η ομάδα από την Πύλαρο θα μείνει εκτός συνέχειας, ενώ αυτή της Σάμης θα συνεχίσει στη διοργάνωση, δηλώνοντας παρόν στην επόμενη φάση και τα ημιτελικά.

        

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Διλινάτων   4-2 (παράταση)

Τέλος, επίσης την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, ο Α.Ο. Εικοσιμίας θα είναι αυτός που τελικά θα "σφραγίσει" το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών, αφού θα επιβληθεί του Α.Ο. Διλινάτων στην παράταση με σκορ 4-2, σε ένα παιχνίδι που "εσπασαν" καρδιές και σε σχέση με το 0-0 του πρώτου αγώνα θα είναι ο τυχερός της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Ο περυσινός κυπελλούχος Α.Ο. Διλινάτων, δεν θα μπορέσει να υπερσπιστεί τον τίτλο του στη συνέχεια και πλέον το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα.

         

Οι 4 ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός

3.

Α.Ο. Σάμης

4.

Α.Ο. Εικοσιμίας

Η επόμενη αγωνιστική
(ημιτελικά μετά από κλήρωση)

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου