Pages

Τετάρτη, Ιανουαρίου 17

Άνετη πρόκριση για τον Παλληξουριακό 7-0 την Εύγερο

Όπως αναμενόταν, παρά την ισοπαλία του πρώτου αγώνα στο Αργοστόλι, ο Παλληξουριακός ήταν το φαβορί για την πρόκριση στην 4αδα της διοργάνωσης και αυτό φάνηκε στο σημερινό παιχνίδι ρεβάνς στον Άγιου Αντώνη, όπου οι "ερυθρόλευκοι" με αντίπαλο την αξιόλογη ομάδα της Ευγέρου, θα ανατρέψουν πολύ εύκολα εκείνο το 1-1 και θα πάρουν την άνετη νίκη - πρόκριση με σκορ 7-0!

Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου σοβαρή, καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κυκλοφορία μπάλας επίσης καλή, θα έχει την υπεροχή απέναντι σε έναν αντίπαλο που το πάλεψε όσο ήταν εφικτό, φτάνοντας σε μία δίκαιη νίκη - πρόκριση που την διατηρεί και στους δύο φετινούς στόχους της.

Οι φιλοξενούμενοι, όπως είπαμε παραπάνω το πάλεψαν, αλλά η ποιότητα των αντιπάλων τους δεν επέτρεψε τη σκέψη μιας μεγάλης έκπληξης.

Έτσι, αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και αρκετές εμπειρίες για τα νέα παιδιά, αφού δεν στάθηκαν τυχεροί στην κλήρωση του συγκεκριμένου αγώνα, πέφτοντας πάνω στην καλύτερη ομάδα του τοπικού τα τελευταία χρόνια!

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι και μόλις στο 3' θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 με προβολή του Ηλ. Αντωνάτου, στη σέντρα από αριστερά του Μπράτι.

Μετά από ένα 5λεπτο, θα πετύχουν και το 2-0 με τον Γεωργάκη να προλαβαίνει αμυντικούς – Πετεινάτο και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μετά την ωραία πάσα του Κουκοβίνου, στην πλάτη της άμυνας της Ευγέρου.

Σειρά του νεαρού Συριάτου να σκοράρει, αφού στο 16' θα πετύχει το 3-0 με κοντινή κεφαλιά, στην σέντρα από δεξιά του Κ. Αντωνάτου.

Στο 43' ο Κ. Αντωνάτος μετά από διώξιμο των αμυντικών των φιλοξενούμενων, θα πιάσει, από δεξιά της περιοχής ένα μονοκόμματο σουτ και η μπάλα θα καταλήξει στο"Γ" της εστίας του Πετεινάτου για το 4-0.

Ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ!

Στο επόμενο λεπτό, ο Ηλ. Αντωνάτος μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα για το 5-0.

Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου μισού, του επαναληπτικού προημιτελικού στον Άγιο Αντώνη.

Στην επανάληψη, έπεσε κάπως ο αρχικός ρυθμός, όμως οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που θα πετύχουν ακόμη δύο τέρματα.

Στο 52' ο Λυκούδης με ωραία κίνηση από δεξιά, θα πιάσει περιοχή και θα υψώσει την μπάλα για τον Ηλία Αντωνάτο και αυτός με κεφαλιά θα πετύχει το 6-0 των "ερυθρόλευκων" και το δικό του χατ τρικ.

Τέλος, στο 69' θα διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο 7-0 με ένα πανέμορφο τέρμα.

Ο Xaxhxiaj θα κάνει τη σέντρα από αριστερά στο β' δοκάρι, εκεί ο Κορσιάνος θα πασάρει όμορφα για τον Ηλ. Αντωνάτο και τον τελευταίο να σκοράρει για το δικό του πλέον "καρέ" στο παιχνίδι!!

Καταιγιστικός λοιπόν και πάλι ο Παλληξουριακός, θα πάρει μια εύκολη πρόκριση, ενώ οι "οράνιε" των Φαρακλάτων θα αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και πλέον το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια για τη συμμετοχή τους στην τελική 4αδα.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Αντωνάτος Κ. (75' Γαλανός), Xaxhxiaj , Κουκοβίνος, Συριάτος (75' Ζάβαλης), Γεωργάκης (46' Λυκούδης), Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι (55' Κορσιάνος), Pacheco.

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Πετεινάτος, Αλεξάτος, Ντεντλάλα, Αδηλίνης (46' Παπαναστασάτος N.), Μούτσα (Μάρκου), Βαγγελάτος, Θεοδωρόπουλος (46' Μπούζος), Ακριστνέι (63' Ταβιανάτος), Λασκαράτος, Πολλάκης Γ., Papa A. (63' Κολιγνιάτης).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου