Pages

Τετάρτη, Ιανουαρίου 10

Στη 2η θέση η Σάμη..... Νίκη με ανατροπή 3-1 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς (Εικόνες)

Σημαντική νίκη για πολλούς λόγους του Α.Ο. Σάμης και μάλιστα με ανατροπή, αφού θα περάσει νικητής από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σήμερα Τετάρτη 10/1/2024 το βράδυ και θα πάρει το 5ο σερί τρίποντο στη διοργάνωση, επικρατώντας του πολύ αξιόμαχου Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 3-1.

Μία σημαντική νίκη που την φέρνει στην 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, μετά την ήττα του Πυλαριακού από τον Παλληξουριακό, λίγη ώρα πιο πριν στο Ληξούρι και από τον οποίο υπολείπεται κατά -3 βαθμούς, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βέβαια και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι, κατέβηκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ότι τους ανήκε και ήταν πολύ επικίνδυνοι.

Στο πρώτο 45λεπτο ήταν καλύτεροι, πέτυχαν το 1-0 και έχασαν κάποιες καλές στιγμές για να πετύχουν το 2-0, όμως η αστοχία και οι κακές επιλογές στα τελειώματα, δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι και ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Μπουγά στο 48', με αριθμητικό πλέον πλεονέκτημα θα ανεβάσουν ρυθμό, θα πιέσουν και τελικά θα καταφέρουν την ανατροπή με τελικό σκορ 3-1.

Αυτή η ήττα ήταν για τους "πράσινους" η 3η συνεχόμενη και 7η στη διοργάνωση), με αποτέλεσμα φτάνοντας την επόμενη αγωνιστική στην ολοκλήρωση του α' γύρου, τα πράγματα να "ζορίζουν' επικίνδυνα, σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους στη "μεγάλη" κατηγορία.

Πάντως, η εικόνα τους στο σημερινό παιχνίδι ήταν αισθητά βελτιωμένη, κάτι που αφήνει ελπίδες και χαμόγελα για τη συνέχεια.

Φάσεις και γκολ

Στο 20’ οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν το σκορ. Συγκεκριμένα ο Μπεσάϊ μετά από μεγάλη μπαλιά θα βρεθεί στην περιοχή και δεξιά, θα κοντρολάρει την μπάλα, αποφεύγοντας το Μωραΐτη και σε κενή εστία θα πετύχει το 1-0.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου και συγκεκριμένα στο 49’ οι "πράσινοι" θα μείνουν με "δέκα" παίχτες, μετά από την αποβολή του Μπουγά για επικίνδυνο παίξιμο στον Καρασαββίδη, που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Στο 60’ θα έχουμε την ισοφάριση για τον Α.Ο. Σάμης. Ο Μετάϊ θα εκτελέσει κόρνερ από δεξιά και ο Καραγιαννάκης με καρφωτή κεφάλια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαστεργίου για την ισοφάριση και το 1-1.

Στο 75´ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν την ανατροπή. Και πάλι ο Μετάϊ θα εκτελέσει κόρνερ από δεξιά, η μπάλα δεν θα απομακρυνθεί και ο Βιτωράτος, με δυνατό σουτ θα βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 2-1.

Στο 90+1' η Σάμη θα "κλειδώσει" τη νίκη της πετυχαίνοντας το τελικό 1-3.

Ο Καρασαββίδης θα εκτελέσει φάουλ από αριστερά, η μπάλα θα σκάσει μπροστά στον τερματοφύλακα, ο οποίος δεν θα την απομακρύνει και ο Βιτωράτος, με κοντινό πλασέ θα την στείλει την στα δίχτυα.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο βραδινό παιχνίδι στο Δ.Α.Κ..

Μια νίκη με πολλά οφέλη για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, ενώ η ήττα για αυτήν των γηπεδούχων, δυσκολλεύει την κατάσταση.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Π. Μπαζάρογλου.

Συνθέσεις

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Μιχαλάκης (82' Hoxhaj), Ποιμενίδης, Σαμπανάι, Μπουγάς, Μούτσα (89' Πανταζής), Ντότσι (68' Dauti), Κότσι, Noakes, Πάπα (89' Κρητικός), Μπεσάι (82' Ξενίδης).

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Μωραΐτης Κ., Σπυράτος, Διγαλέτος (86' Παπαβασιλείου), Καραγιαννάκης, Καππάτος (89' Παππάς), Φιλιππάτος (46' Βιτωράτος), Κλαουδάτος (46' Τρίφι Μ.), Μετάι, Τρίφι (82' Αλυσανδράτος Α.), Περιβολάρης, Καρασαββίδης.

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι με το φακό του Κεφαλονίτη















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου