Pages

Κυριακή, Φεβρουαρίου 4

Δεν σταματάει πουθενά... 12Χ12 ο Παλληξουριακός 4-1 στον Καραβόμυλο τη Σάμη

Σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με ωραίο θέμα, σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός για 12η αγωνιστική θα διατηρήσει το απόλυτο και τη διαφορά των +8 βαθμών στην κορυφή, από τον δεύτερο Πυλαριακό, επικρατώντας της γηπεδούχου Σάμης με σκορ 4-1.

Συμπερασματικά, ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε στον Καραβόμυλο, παρακολούθησε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πάθος, ένταση, ωραίο θέαμα, τους γηπεδούχους να στέκονται πολύ καλά απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο τους, 5 τέρματα και τον Παλληξουριακό με μεγάλο βάθος και ποιότητα να παίρνει τελικά αυτό που ήθελε και να συνεχίζει άνετα στην κορυφή της βαθμολογικού πίνακα με το απόλυτο.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 3’ ο Μπρατι με ωραίο αριστερό σουτ, θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αλυσανδράτου, με τον τελευταίο να την αγγίζει με τα ακροδάχτυλα, στέλνοντας την σε κόρνερ.

Στο 9’ θα έχουμε το 0-1 για τον Παλληξουριακό. Συγκεκριμένα ο Μπράτι θα εκτελέσει κόρνερ από αριστερά και ο Ηλ. Αντωνάτος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ.

Στο 44’ θα έχουμε το 2-0 των "ερυθρόλευκων”" Ο Κ. Αντωνάτος θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Τ. Αμούργη και ο διαιτητής κ. Θωμάς θα καταλογίσει την παράβαση.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μπράτι, ο οποίος θα στείλει την μπάλα στο κέντρο της εστίας, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

Αυτό το 0-2 θα είναι το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου και στο 47’ η Σάμη θα μειώσει το σκορ σε 1-2 με καρφωτή κεφαλιά του Καραγιαννάκη, έπειτα από τη σέντρα του Μεταϊ από δεξιά.

Στο 65’ όμως θα έρθει το 1-3 με τον Ηλ. Αντωνατο, ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια και δεξί διαγώνιο σουτ, θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δ. Αλυσανδράτου για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Στο 70’ θα έχουμε το 1-4 και πάλι με τον Ηλ. Αντωνάτο, με συρτό δεξί σου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Δ. Αλυσανδράτου και βέβαια να πετυχαίνει παράλληλα και το δικό του χατ τρικ.

Αυτό το 1-4 δεν θα αλλάξει μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και θα είναι το τελικό σκορ.

Ο Παλληξουριακός ασταμάτητος, όπως προαναφέραμε θα πετύχει το 12Χ12 και περιμένει την Πέμπτη το πρωί στον Άγιο Αντώνη την Πρόοδο Ιθάκης, στον πρώτο ημιτελικό αγώνα για το τοπικό κύπελλο.

Η Σάμη, θα δεχθεί μία ήττα εντός προγράμματος και κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι της, την επόμενη αγωνιστική στην Ιθάκη με αντίπαλο την Πρόοδο, στο οποίο θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει σε θέση 4αδας.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Κ. Κωνσταντέλο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Αλυσανδράτος Δ., Τουλάτος, Ζησιμάτος, Καραγιαννάκης, Καππάτος (68' Νικολοβιένης), Αμούργης Α., Μετάι (80' Παπαβασιλείου), Μωραΐτης Κ. (74' Τρίφι ΙΙ), Τρίφι Ι (74' Αλυσανδράτος Α.), Παππάς (80' Rexha), Βιτωράτος.

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος),Βλάχος, Μπερκής (63' Πολυδωράτος), Καράι, Κορσιάνος, Κουκοβίνος, Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι (85' Ρεμούντης), Κορσιάνος (56' Λυκούδης), Haxhiaj, Ζάβαλης (56' Συριάτος), Αντωνάτος Κ., Γεωργάκης.

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι










Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου