Pages

Κυριακή, Φεβρουαρίου 4

Ιστορική νίκη για την Αναγέννηση Ληξουρίου 5-1 τον Α.Ο. Διλινάτων Β'

Ο Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου, θα είναι ο νικητής στο σημερινό παιχνίδι του "Α.Ο. Παλληξουριακός", στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων Β' και σκορ 5-1 στην 1η και ιστορική νίκη της ομάδας του Ληξουρίου.

Έτσι, η ομάδα του Ληξουρίου θα πάρει και τους 3 πρώτους βαθμούς της στη διοργάνωση με αποτέλεσμα να βλέπει καλύτερα στη συνέχεια ένα πλασάρισμα που θα της δίνει ελπίδες ανόδου στη "μεγάλη" κατηγορία!

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη των φιλοξενούμενων και σε αυτό το διάστημα, πέτυχαν τα 4 από τα 5 τέρματα τους.

Στο δεύτερο με το παιχνίδι να έχει κριθεί οι φιλοξενούμενοι θα ισορροπήσουν.

Τα γκολ

Το 1-0 θα πετύχει στο 3' ο Ζ. Μπουρλώτος με μακρινό σουτ.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα πετύχει και το 2-0 στο 19' με νέο και πάλι μακρινό σουτ.

Στο 24' ο Ντ. Μπουσάι με κοντινό πλασέ θα πετύχει το 3-0 της ομάδας του και ουσιαστικά "κλειδώνει" από πολύ νωρίς, την πρώτη και ιστορική νίκη της.

Το 4-0 θα πετύχει στο 32' ο και πάλι ο Ντ. Μπουσάι, με τον ίδιο τρόπο με το προηγούμενο.

Με αυτό το 4-0 υπέρ των γηπεδούχων θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο στο "Α.Ο. Παλληξουριακός".

Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι, όπως είπαμε θα ισορροπήσουν και στο 65' θα καταφέρουν μάλιστα να μειώσουν με τον Τεργιάκη το σκορ στο 4-1.

Στο 86' ο Ι. Σινάι θα πετύχει το 5-1 για την Αναγέννηση με δυνατό σουτ, από τα όρια της περιοχής.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο Ληξούρι.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τον κ. Α. Βουτσινά και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση:(Γ. Σινοδινός), Αλεξανδρόπουλος, Μαρούλης, Παναγόπουλος, Σιμωτάς, Τζουγανάτος (Μπράτι), Bushaj (Βώρος), Φραγκισκάτος, Μπουρλώτος, Σινάι Ι., Μπουσάι (Μπαράκος), Πάπα..

Α.Ο. Διλινάτων:(Α. Κοκκόσης), Καπογιαννάτος (46' Πανούτσος), Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Βουτσινάς, Τεργιάκης, Καππάτος Η. (46' Καρλής), Κουράνης, Καππάτος Α., Γκορέια (13' Κωνσταντάκης), Καραντινός (46' Τσιντόλι), Πράπας (46' Ζαφειράτος).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου