Τρίτη, Φεβρουαρίου 13

Έκοψε την πίτα της πριν από λίγο η Ακαδημία Κεφαλονιάς

Με μεγάλη επιτυχία, πολύ κόσμο και ευχάριστο κυρίως κλίμα, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Μπάσκετ Κεφαλονιάς.

Μικροί αθλητές, γονείς, σύσσωμο το Δ.Σ., προπονητές και φίλοι του Συλλόγου, είχαν γεμίσει της κερκίδες της κεντρικής αίθουσας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λάμπρος Νικολάου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχόμενος μια καλή χρονιά με υγεία, τύχη και επιτυχίες, ενώ έκανε και μια μικρή αναφορά για τις δράσεις και το έργο του Συλλόγου τη χρονιά που μας πέρασε, ευχαριστώντας παράλληλα τους προπονητές της ομάδας για το έργο τους, αλλά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Ακαδημία Κεφαλονιάς

Αμέσως μετά χαιρέτησε την γιορτή και ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Σπ. Σαμούρης, ο οποίος μεταξύ των άλλων ευχήθηκε μια καλή και επιτυχημένη πορεία στον Σύλλογο τη νέα χρονιά.

Τέλος ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λάμπρος Νικολάου πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Υπήρχαν συνολικά 5 φλουριά στα οποία αντιστοιχούσαν διάφορα δώρα, προσφορά του Συλλόγου.

Τη σημερινή γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικ. Βαλλιανάτος με τους αντιδημάρχους καθαριότητος κ. Σπ. Σαμούρη, Τεχνικών Έργων κ. Διον. Μινέτο και Αθλητισμού - παιδείας κ. Γιαν. Τζωρτζάτο.

Εμείς, να συγχαρούμε στο δραστήριο Σύλλογο Ακαδημία Κεφαλονιάς, και να ευχηθούμε στα μέλη, τους προπονητές και τους αθλητές μία καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή γιορτή




















































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου