Τετάρτη, Μαρτίου 6

Πήρε και το ντέρμπι των πρωτοπόρων στα Μακρυώτικα ο Παλληξουριακός 1-0 τον Πυλαριακό διατηρώντας το απόλυτο 17Χ17!!

Σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, στα πλαίσια της 17ης, προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, διεξήχθη η αναμέτρηση των πρωτοπόρων, ανάμεσα στον γηπεδούχο, δεύτερο της κατάταξης Πυλαριακό και τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" και σε αυτό το παιχνίδι θα διατηρήσουν το απόλυτο 17Χ17, αφού θα επικρατήσουν των "κυανέρυθρων" της Πυλάρου με σκορ 1-0.

Έτσι, απομένει η τελευταία αγωνιστική, όπου στην Σκάλα την προσεχή Κυριακή, φιλοξενούνται από τον Α.Ο. Πρόννων και καλούνται να το υπερασπιστούν.

Για τους γηπεδούχους, ήταν μία ήττα που εκτός από το γόητρο, δεν κόστισε κάπου αλλού.

Πραγματικά και φέτος, έδειξαν αρετές και σίγουρα, η 2η θέση που κατέλαβαν τους αξίζει και τη δικαιούται με το παραπάνω!

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα καλό, αρκετά δυνατό παιχνίδι, τους φιλοξενούμενους καλύτερους στο δεύτερο μισό, αφού το πρώτο ήταν αρκετά ισορροπημένο και χάθηκαν ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, αλλά και πολύ περισσότερο ασταμάτητους, θα συνεχίσουν την τρελή τους πορεία προς τα playoffs, με στόχο να φτάσουν το απόλυτο μέχρι τέλους.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, ήταν πάρα πολύ καλοί, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, τελικά όμως δεν απέφυγαν την ήττα, παρόλα αυτά έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται σε αυτή την θέση.

Άλλωστε, τα αποτελέσματα και η θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα λένε την αλήθεια.

Το γκολ του αγώνα

Ευκαιρίες υπήρχαν και από τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο.

Στο δεύτερο δεν υπήρχαν ιδιαίτερα καλές στιγμές και ο Παλληξουριακός, ο οποίος σήμερα ζορίστηκε για το τρίποντο, θα πετύχει το μοναδικό του τέρμα στο παιχνίδι, το οποίο θα του χαρίσει την 17η σερί νίκη του στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, οι Καράι – Κορσιάνος θα εκτελέσουν γρήγορα το φάουλ, λίγο κάτω από το κέντρο, ο τελευταίος με ωραία κάθετη θα βρει τον Κουκοβίνο να κινείτε με πολύ δύναμη στην αντίπαλη περιοχή από δεξιά και να βγάζει μία επικίνδυνη σέντρα – σουτ, η μπάλα θα βρει στον Κλειτογιάννη, θα πάρει ύψος και θα καταλήξει στα δίχτυα του Δ. Καλλιβωκά που δεν μπορούσε να σώσει αυτή την φορά την εστία του, όπως έκανε σε κάποιες προηγούμενες περιπτώσεις στο α' ημίχρονο.

Αυτό το γκολ θα δώσει την 17η νίκη στους "ερυθρόλευκους" που διατηρούν το αήττητο στις φετινές διοργανώσεις, σε επίπεδο πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι και σήμερα ήταν εξαιρετικοί σε ένα ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Διαιτητής ο κ. Γ. Λουκέρης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Χρ. Αβάζαρο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(---), Καλιβωκάς Δ., Παπαδάτος (85' Rexha), Κλειτογιάννης, Γονατάς, Σπανός, Καλλιβωκάς Γ. (85' Ποταμιάνος Ι.), Κουμαριώτης (77' Παπαλεξανδράτος), Γιαννάτος, Σαλιάι (67' Μανωλάτος), Σταμούλης, Γ. Βασιλόπουλος (67' Σινάι).

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Συριάτος (87' Xoxhaj), Αντωνάτος Κ. (90+1' Πυλαρινός), Γαβαλάς, Γαλανός (68' Γεωργάκης), Κουκοβίνος, Αντωνάτος Ηλ., Λυκούδης (46' Κορσιάνος), Haxhiaj.

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου