Τετάρτη, Μαρτίου 6

Νίκη γοήτρου για την Εύγερο... 2-1 τον Α.Ο. Πρόννων στα “χασομέρια”

Στο σημερινό και αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, η Εύγερος θα πάρει νίκη γοήτρου από τον Α.Ο. Πρόννων στις καθυστερήσεις, με σκορ 2-1 και θα κερδίσει μαθηματικά πλέον, την 6η θέση της τελικής κατάταξης.

Μία θέση βέβαια που δεν την ικανοποιεί στον βαθμό που επιθυμούσαν όλοι στην ομάδα, μιας και ο φετινός στόχος ήταν η 4αδα και τα playoffs.

Από την άλλη, οι Πρόννοι σε μία πολύ άσχημη φετινή χρονιά και αυτό έχει φέρει αρκετή στεναχώρια, αλλά και προβληματισμό, βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με κίνδυνο να βρεθούν ακόμη πιο χαμηλά.

Αγωνιστικά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι, οι γηπεδούχοι στο δεκάλεπτο, είχαν και ένα δοκάρι σε σουτ του Βαγγελάτου, ενώ στο 72' ο Σπ. Κουρκουμέλης των γηπεδούχων θα δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Καραΐσκου και θα αποβληθεί από τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν αρκετά καλοί στο πρώτο μισό, θα προηγηθούν στο σκορ 0-1 στο 29' με κοντινή προβολή του Δημητράτου, στη σέντρα του Αλ. Κουρκουμέλη από αριστερά.

Αυτό το 0-1 θα είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 65', μετά από κάθετη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Σταματέλος θα βρεθεί απέναντι από τον Καμπίτση και με εύστοχο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, για την ισοφάριση και το 1-1.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+3' οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν το έμμεσο στην περιοχή, ο Χ. Φωκάς θα πατήσει την μπάλα για τον Μπαζάρογλου και αυτός με δυνατό συρτό, αριστερό σουτ, θα νικήσει τον Καμπίτση και θα χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του σημειώνοντας έτσι το 2-1.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Στ. Πλαχούρα.

Συνθέσεις

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καλαφάτης, Αλεξάτος (63' Μπαζάρογλου), Αδηλίνης, Βαγγελάτος, Φωκάς, Ταβιανάτος (41' Λασκαράτος), Μούτσα, Ντεντλάλα (41' Ακριστινέι), Papa (76' Μπούζος), Σταματέλος, Μόκας (63' Θεοδωρόπουλος).

Α.Ο. Πρόννων:(Κ. Στάβερης), Καμπίτσης, Παπαδημητρόπουλος (85' Κουρκουμέλης Κ.), Κουρκουμέλης Χρ., Μπαλάσκας, Κουρκουμέλης Α., Κουρκουμέλης Σ., Τσονακαρίδης, Τσάκος, Δημητράτος (55' Ζαπάντης Ε.), Κρασί (63' Κορκός), Σιμωτάς.

Αργότερα φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου