Pages

Κυριακή, Μαρτίου 10

Άνετο φινάλε στη Σκάλα ο Παλληξουριακός 11-0 τον Α.Ο. Πρόννων...... Πανάξιος πρωταθλητής κ. π. με το απόλυτο 18Χ18

Με το παιχνίδι σήμερα Κυριακή 10/3, το μεσημέρι Δημοτικό Σκάλας, ανάμεσα σε Α.Ο. Πρόννων - Παλληξουριακό, για την 18η τελευταία αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, οι φιλοξενούμενοι θα αναδειχθούν και τυπικά πρωταθλητές κανονικής περιόδου, θα μπουν με πλεονέκτημα +4 βαθμών στα playoffs και παράλληλα θα διατηρήσουν το απόλυτο!!!

Σίγουρα χωρίς καμία αμφισβήτηση, δίκαια και καθαρά, αφού σε όλη τη διάρκεια του, είχαν μία σταθερή πορεία με εντυπωσιακές εμφανίσεις και εύκολες νίκες, ξεχωρίζοντας για την ποιότητα, την σταθερότητατης. Αντικειμενικά, ήταν η κορυφαία ομάδα από όλες τις υπόλοιπες, σε αυτό το διάστημα και πλέον στα playoffs πηγαίνει σαν φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Οι γηπεδούχοι, σε μία χρονιά που δεν πέτυχαν κάποιον από τους στόχους τους, σίγουρα νοιώθουν απογοητευμένοι, αφού ολοκληρώθηκε με μία πολύ βαριά εντός έδρας ήττα, βέβαια εντός προγράμματος, προπάντων χωρίς κόστος και πλέον θα αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου για να επανέλθει ο Α.Ο. Πρόννων σε ρόλο πρωταγωνιστή!

Οι γηπεδούχοι, τερμάτισαν και τυπικά στην 7η θέση της τελικής κατάταξης!

Από αγωνιστικής πλευράς, στο σημερινό παιχνίδι της Σκάλας, όπως δείχνει και το τελικό σκορ δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής.

Οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν την υπεροχή, δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους γηπεδούχους και δίκαια όσο και εύκολα θα πάρουν την 18η!! νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο την Α' φάση, σαν πρωταθλητές και παράλληλα πηγαίνουν με κεκτημένη ταχύτητα στα playoffs, με μοναδικό στόχο να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί, έχοντας και το πλεονέκτημα +4 βαθμών που δίνει η πρωτιά.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και μόλις στο 5' θα ανοίξουν το σκορ 0-1 με ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Γεωργάκη.

Στο 27' θα πετύχουν το 0-2, όταν ο Κ. Αντωνάτος θα εκμεταλλευθεί την ασυνεννοησία αμυντικών – τερματοφύλακα και από πλάγια αριστερά στην περιοχή θα πλασάρει ψηλά στα δίχτυα.

Στο 36' οι "ερυθρόλευκοι" θα σταθούν άτυχοι αφού στην ίδια φάση η μπάλα θα βρει δυο φορές στο οριζόντιο δοκάρι του Καμπίτση, αρχικά με τον Γεωργάκη και στην επαναφορά με τον Κορσιάνο.

Με τη συμπλήρωση 45' οι φιλοξενούμενοι θα "κλειδώσουν" τη 18η νίκη τους στη διοργάνωση και το απόλυτο, αφού μετά την παράλληλη πάσα του Κορσιάνου από δεξιά, εύκολα με πλασέ ο Αντωνάτος θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-3.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου καταιγιστική θα πετύχει ακόμη οκτώ τέρματα απέναντι σε μία ομάδα που βρέθηκε σε άσχημη ημέρα, αλλά και κάκιστη ψυχολογία.

Στο 53' μετά από ωραία και πάλι ενέργεια του Κορσιάνου στην περιοχή και δεξιά και την παράλληλη πάσα στην μικρή περιοχή ο Hoxhaj με πλασέ θα σημειώσει το 0-4.

Μετά από 4' ο Κορσιάνος με τον Κουκοβίνο άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα και ο τελευταίος θα δώσει παράλληλα στη μικρή περιοχή για τον Αντωνάτο, με τον αμυντικό του Παλληξουριακού να πετυχαίνει εύκολα με πλασέ το 0-5 και το δικό του χατ τρικ.

Ο Γεωργάκης θα πετύχει στο 60' το 0-6 και δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι, με ένα μακρινό εντυπωσιακό σουτ στο δεξί "Γ" της εστίας του Καμπίτση.

Ο Κορσιάνος στο 66' μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα στην περιοχή του Γαλανού θα είναι ο σκόρερ του 0-7!

Στο 70' ο Γαλανός μετά από πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή θα σημειώσει το 0-8.

Ύστερα από 2', αφού τα γκολ έπεφταν βροχή στη Σκάλα, ο Κουκοβίνος με πλασέ, από τα όρια της περιοχής θα πετύχει το 0-9.

Το 10-0 θα σημειώσει στο 78' ο Νουρεντίνι  με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά το σουτ του Ζάβαλη και την προσωρινή απόκρουση του Καμπίτση.

Στο 87' ο Hoxhaj θα πετύχει το 0-11 με κοντινό πλασέ.

Αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στη Σκάλα, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα κόσμος και γηπεδούχοι δεν θα ήθελαν να το θυμούνται για πολύ!

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα θα βρει τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν με χαμόγελα κυρίως για το 18Χ18 και λιγότερο για τα 11 γκολ που σημείωσαν!!

Έτσι, θα συνεχίσουν και μάλιστα με φόρα στα playoffs για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, όντας ως φαβορί.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Β. Θωμά.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Πρόννων:(Κ. Στάβερης), Καμπίτσης, Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ., Μπαλάσκας (75' Στάβερης), Κουρκουμέλης Α., Τσοκαναρίδης (58' Ρώσσης), Τσάκος, Κρασί (75' Κορκός), Ρασσιάς (64' Κουρκουμέλης Κ.), Ζαπάντης Ε., Αλιάι.

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι (67' Μπερκής), Κουκοβίνος (74' Ζάβαλης), Pacheco (46' Hoxhaj), Μπράτι (46' Νουρεντίνι), Γαλανός, Πυλαρινός, Αντωνάτος Κ. (67' Γαβαλάς), Γεωργάκης.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου