Pages

Κυριακή, Μαρτίου 10

Με εύκολη νίκη ολοκλήρωσε τη χρονιά η Εύγερος..... 6-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

 

Συνέχεια σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στο φινάλε του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, με την αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση μεταξύ Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Ευγέρου και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μία εύκολη νίκη με σκορ 6-0, κλείνοντας τη χρονιά με κάποια απογοήτευση για τη μη συμμετοχή τους στα playoffs, αλλά και με κάποια χαμόγελα που έφερε η σημερινή τους νίκη.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το αποχαιρετιστήριο των "πράσινων" στη μεγάλη κατηγορία, μετά από παρουσία 5 ετών σε αυτή (1η συμμετοχή την περίοδο 2019-2020).

Σήμερα, οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους για φέτος στο τοπικό ποδόσφαιρο και πλέον θα αρχίσουν άμεσα τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, σαφώς πιο έμπειροι, με σκοπό να αποφευχθούν τα όποια λάθη έφεραν την αποτυχία της εισόδου τους οι "Οράνιε" στην τελική 4αδα και του υποβιβασμού τους οι "πράσινοι" στη Β' τοπική κατηγορία!

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα καλό και ανοικτό παιχνίδι, αφού έλειπε το βαθμολογικό ενδιαφέρον, τους φιλοξενούμενους καλύτερους και πιο ποιοτικούς να παίρνουν δίκαια την 7η φετινή τους νίκη, κλείνοντας όχι με τον ιδανικό, αλλά με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν!

Τα γκολ του αγώνα

Στο 23' οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Ακριστινέι απέναντι από τον Παπαστεργίου, μετά την εξαιρετική κάθετη του Σταματέλου, να πλασάρει για το 0-1.

Το 0-2 για τους "Οράνιε" θα έρθει στο 39'. Ο Μπαζάρογλου εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, η μπάλα στο β' δοκάρι με τον Φωκά να κάνει την κεφαλιά, τον Παπαστεργίου να αποκρούει εντυπωσιακά και στην επαναφορά η νέα κεφαλιά του Αδηλίνη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το 0-2 θα είναι σκορ πρώτου μισού στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη, η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να είναι καλύτεροι και σε αυτό το διάστημα θα πετύχουν ακόμη 4 τέρματα!

Στο 67' ο Ακριστινέι εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, οι αμυντικοί των "πράσινων" απομακρύνουν προσωρινά τη μπάλα, η οποία καταλήγει στον Βαγγελάτο που θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα βρει στον πεσμένο Κλωνή και θα καταλήξει στον Μόκα, που θα πλασάρει για το 0-3 της ομάδας του.

Στο 76' στη σέντρα του Βαγγελάτου από αριστερά, ο Βανδώρος θα πεταχτεί στο πρώτο δοκάρι, όπου προλαβαίνει την έξοδο του Παπαστεργίου και με ωραία κεφαλιά θα πετύχει το 0-4!

Στο 86' ο Ακριστινέι με ωραία κάθετη θα βρει τον "γερόλυκο" των γηπέδων μας Λεων. Βανδώρο στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, θα προχωρήσει και θα πλασάρει τον Παπαστεργίου για το 5-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Οι "πράσινοι" στο 88' θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Dauti από τον Γαλανόπουλο. Εκτελεί ο Hoxha και αστοχεί, στέλνοντας την μπάλα άουτ, ψηλά από την αντίπαλη εστία!

Δεύτερο πέναλτι στο παιχνίδι και στο αμέσως επόμενο λεπτό. Αυτή την φορά για τους φιλοξενούμενους και στην ανατροπή του Μόκα από τον Σαμπανάι.

Εκτελεί εύστοχα ο Μόκας για το 0-6.

Αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, την Εύγερο να ανανεώνει το ραντεβού της, για την επόμενη περίοδο στην Α' κατηγορία και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς να επιστρέφει στη Β' τοπική κατηγορία!

Τελειώνοντας να πούμε ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο σημερινό παιχνίδι.

Για τους γηπεδούχους ο Κότσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τους φιλοξενούμενους ο Ακριστινέι με τον ίδιο τρόπο.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Στ. Πλαχούρα και την κα Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Πάπα, Σαμπανάι, Μπουγάς, Κλωνής (70' Hoxha), Noakes (70' Σιμάτος), Κότσι, Dauti, Veizaj (58' Βαρουξής), Κωτσάκης, Βεντουρής (65' Κρητικός).

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γαλανόπουλος, Αδηλίνης, Ταβιανάτος, Φωκάς, Μούτσα (78' Θεοδωρόπουλος), Ακριστινέι, Βαγγελάτος, Μπαζάρογλου (58' Ντεντλάλα), Σταματέλος (70' Βανδώρος), Papa (78' Γκιοιντέσι), Μόκας.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου