Τρίτη, Μαΐου 14

Νίκη για το 2-2... Ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός φιλοξενεί τον Α.Σ. Τρίτωνα Πατρών

Πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει αύριο Τετάρτη 15/5, 15:30 το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης", ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός.

Η ομάδα του coach Κωστίδη σε ένα παιχνίδι που χρειάζεται αποκλειστικά το ροζ Φ.Α. προκειμένου να μην αποχαιρετήσει πρόωρα τη σειρά και να φέρει τις δύο ομάδες σε απόλυτη ισορροπία, ώστε η τύχη τους να κριθεί σε τρίτο παιχνίδι στην Πάτρα, φιλοξενεί τον Α.Σ. Τρίτων Πατρών, στα πλαίσια του δεύτερου μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα.

Με νίκη των γηπεδούχων, όπως προαναφέραμε, πηγαίνουμε σε 3ο παιχνίδι στη σειρά, ενώ με νίκη των φιλοξενούμενων η ομάδα της Κεφαλονιάς μένει εκτός, αφού οι αντίπαλοι της θα έχει πετύχει το 3-1!

Σίγουρα σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι ο coach Κωστίδης και οι αθλητές του, θέλουν κοντά τους τους φίλους τους μπάσκετ, να βοηθήσουν την προσπάθεια τους και να τους "σπρώξουν" στη νίκη "οξυγόνο"!

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Κυριακή ο Τρίτων είχε πάρει τη νίκη με σκορ 62-50.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία - Πρόγραμμα

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου