Κυριακή, Μαΐου 12

Και τυπικά στην Α' κατηγορία ο Α.Ο.Κ.Ι. 6-0 την Αναγέννηση

Νίκη, χωρίς αντίκρυσμα, σε ότι αφορά τον τίτλο στη "μικρή" κατηγορία, θα πετύχει σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στο φινάλε των playoffs και του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, ο Α.Ο.Κ.Ι. απέναντι στον Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου με σκορ 6-0!

Χωρίς αντίκρυσμα και μόνο για το γόητρο, αφού ο Αστέρας πήρε τη νίκη από τα Διλινάτα Β' και παράλληλα τον τίτλο, με αποτέλεσμα η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου να ολοκληρώσει τη διοργάνωση στη 2η θέση της τελικής κατάταξης.

Οι "μελανόλευκοι" του Αργοστολίου όμως μπορούν με τη σειρά τους να πανηγυρίζουν την επιστροφή τους, μετά από αρκετά δύσκολα χρόνια, στη "μεγάλη" κατηγορία, κάτι που ήταν ο αρχικός, φετινός τους στόχος.

Για την ομάδα του Ληξουρίου, μπορεί να μην ήρθε μία ιστορική άνοδος με το καλημέρα της ιδρύσεως της, μπορεί να τερμάτισε τη σειρά των playoffs στην 4η θέση, με καλές και κακές στιγμές, ωστόσο σε γενικές γραμμές στα περισσότερα παιχνίδια, παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, κερδίζοντας καλές κριτικές.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παρακολουθήσαμε ένα ανοικτό, επιθετικό παιχνίδι την ομάδα του Αργοστολίου καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, να παίρνει μία δίκαιη, όσο και εύκολη νίκη και στο τέλος να πανηγυρίζει δικαιολογημένα την επάνοδο της στους "μεγάλους" του τοπικού ποδοσφαίρου!

Συγχαρητήρια στον ιστορικό Α.Ο.Κ.Ι. για την άνοδο στην Α' κατηγορία, αλλά και στην Αναγέννηση για τη γενικότερη παρουσία της στη διοργάνωση.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι θα είναι στο 11' για τους γηπεδούχους και τον Αλεξανδρόπουλο, να διώχνει δύσκολα στην δεξιά του γωνία την μπάλα σε κόρνερ, στο σουτ του Βλάντι, από τη γωνία της μεγάλης περιοχής.

Στο 28' οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι στην ανατροπή του Μεσσάρη από τον Μαρούλη στην περιοχή.

Εκτελεί εύστοχα ο Γ. Πολλάτος για το 1-0.

Μετά από 2' μάλιστα θα πετύχουν και το 2-0 με ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, του Γ. Πολλάτου για το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.

Ο Μπεκίρη στο 35' θα μπει στην περιοχή από αριστερά, θα κάνει το σουτ και ο Αλεξανδρόπουλος απομακρύνει. Στην επαναφορά της μπάλας ο ίδιος ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ.Ι. δεν κάνει καλό τελείωμα και χάνει μία πολύ καλή ευκαιρία.

Στο 38' στη σέντρα – σουτ του Βασιλάτου από δεξιά, η μπάλα θα βρει στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού του Αλεξανδρόπουλου και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι θα έρθει στο 41' για τους γηπεδούχους, όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Τιμοθεάτου, θα χαθεί διπλή ευκαιρία στις προσπάθειες του Παπαροδόπουλου, αφού η μπάλα θα βρει στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Στο επόμενο λεπτό, ο Βασιλάτος θα βγει στην κόντρα από αριστερά και μέσα από την περιοχή θα κάνει το διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα θα καταλήξει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Αλεξανδρόπουλου.

Με αυτό το 2-0 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Στην επανάληψη, ο Α.Ο.Κ.Ι. Θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό που ολοκλήρωσε το πρώτο μισό και στο 50' θα χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Δημ. Πολλάτο να ανακόπτεται τελευταία στιγμή από τον Αλεξανδρόπουλο.

Στο 55' οι "μελανόλευκοι" θα πετύχουν το 3-0 με κοντινό πλασέ του Βασιλάτου, στην επαναφορά της μπάλας στην απόκρουση του Αλεξανδρόπουλου, μετά το σουτ του Δημ. Πολλάτου.

Ο Δημ. Πολλάτος στο 60' με πολύ ωραία κάθετη στην πλάτη της άμυνας, θα βρει τον Πλατανίτη απέναντι από τον Αλεξανδρόπουλο και ο τελευταίος με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Μετά από 5' οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 5-0, όταν ο Πολλάτος Δημ. πλασάρει στην έξοδο τον Αλεξανδρόπουλο, η μπάλα θα φτάσει στον Βασιλάτο και από κοντά θα την στείλει στα δίχτυα.

Στο 69' θα έρθει και το 6-0 με κοντινό πλασέ του Πλατανίτη στην κάθετη του Γερ. Πολλάτου.

Μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού υπήρξαν ακόμη κάποιες καλές στιγμές απέναντι στις δύο εστίες, χωρίς ωστόσο να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα, που είχε διαμορφωθεί από το 68'.

Έτσι, η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου θα είναι η δεύτερη της τελικής κατάταξης και παράλληλα από την επόμενη αγωνιστική, θα ανήκει στη "μεγάλη" κατηγορία.

Μία συμμετοχή που έρχεται μετά από 9 χρόνια!

Οι φιλοξενούμενοι, θα κλείσουν την πρώτη και ιστορική παρουσία τους στο τοπικό ποδόσφαιρο με μια βαριά ήττα, που όμως ήρθε σε ένα παιχνίδι αγγαρία και δεν μπορεί να χαλάσει τη γενικότερη προσπάθεια της, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τον κ. Ν. Αντωνιάδη και την κα Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Α.Ο.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Αλεξανδράτος, Πλατανίτης, Ζούκα, Πολλάτος Γ., Μεσσάρης (46' λ.τ. Κοραμπάτος), Μπίντα, Βασιλάτος, Μπάλλας, Βλάντι, Κοσμάτος, Μπεκίρη (46' λ.τ. Δημ. Πολλάτος).

Αναγέννηση:(Γ. Σινοδινός), Αλεξανδρόπουλος, Τιμοθεάτος, Συνοδινός, Μαρούλης, Τζουγανάτος, Μπαράκος, Μπουρλώτος, Παπαροδόπουλος (60' Λιναρδάτος), Σιμωτάς, Πάπα (75' Βώρος), Μπουσάι.

Αργότερα φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου