Σάββατο, Ιουλίου 6

Στο Summer camp του Ολυμπιακού στο Ρέντη 4 παιδιά του Α.Ο. Πρόννων

Τα ευχάριστα νέα για τις μικρές ποδοσφαιρικές ηλικίες του τοπικού ποδοσφαίρου συνεχίζονται και σειρά αυτή την φορά είχαν ακόμη 4 παιδιά του Α.Ο. Πρόννων να δοκιμάσουν το ταλέντο τους και να δείξουν τις ποδοσφαιρικές αρετές τους, στα δοκιμαστικά του Ολυμπιακού Πειραιώς σε προπονητικό Summer camp στο Ρέντη από 1 μέχρι 5 Ιουλίου, υπό τις οδηγίες 20 καταξιωμένων προπονητών.

Στην ομάδα των Πρόννων τα τελευταία χρόνια γίνεται σημαντική δουλειά στις μικρές ηλικίες και αυτό δημιουργεί μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας και ιδιαίτερα των παιδιών.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο camp ήταν τα παρακάτω:

Κωνσταντίνος Καρδαράς

Βλάσης Παπαβασιλείου

Ιάσονας Κουρκουμέλης

Κωνσταντίνος Θωμάι

Όλοι τους έτυχαν πολύ καλών κριτικών, απόκτησαν πολλές και χρήσιμες για το μέλλον τους εμπειρίες και με πολύ δουλειά, μπορούν στη συνέχεια να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές, στην ομάδα, αλλά και στους γονείς τους που βρίσκονται δίπλα τους και τα στηρίζουν.



Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου