Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29

Εύκολη πρεμιέρα για τον Παλληξουριακό 7-0 την Πρόοδο Ιθάκης

Όπως αναμενόταν, ο Παλληξουριακός θα είναι ο νικητής στο σημερινό πρωινό παιχνίδι του 1ου ομίλου, το οποίο διεξήχθη στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, με αντίπαλο την Πρόοδο Ιθάκης, στην πρεμιέρα του τοπικού κυπέλλου.

Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, πιο έτοιμη και καλύτερη αγωνιστικά, θα πάρει μια εύκολη νίκη με σκορ 7-0 και θα μπει με το δεξί στη διοργάνωση, αλλά και στη φετινή σεζόν και στόχο να υπερασπιστεί τους περσινούς της τίτλους.

Οι φιλοξενούμενοι του Κ. Πίππου από την άλλη, προσπάθησαν για το καλύτερο, ωστόσο απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό και καλύτερο αντίπαλο, τον περσινό νταμπλούχο, ήταν δύσκολο να καταφέρουν κάτι καλύτερο.

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, ήταν αρκετά καλό, τους γηπεδούχους, όπως προαναφέραμε καλύτερους να έχουν την κατοχή της μπάλας και με καλή κυκλοφορία να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ν. Πίππου, να πετυχαίνουν συνολικά 7 τέρματα, εκ των οποίων τα 3 πέτυχε ο Σαμακοβλής, να έχουν ένα δοκάρι και να χάνουν ακόμη κάποιες καλές ευκαιρίες.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ανέτοιμοι, και παρατάχθηκαν με κάποιες σημαντικές απουσίες, προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως ο αντίπαλος τους πιο ποιοτικός δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν κάτι καλό από το σημερινό παιχνίδι.

Τα γκολ του αγώνα

Οι νταμπλούχοι θα ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση 20' στο παιχνίδι. Ο Γαβαλάς θα μπει στην περιοχή από δεξιά, θα κάνει το διαγώνιο σουτ και αφού πρώτα η μπάλα βρει στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0.

Στο επόμενο λεπτό θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους και θα πετύχουν το 2-0

Ο Χατζιάι με ωραία σέντρα από αριστερά θα βρει στην περιοχή τον Σαμακοβλή και ο τελευταίος με κεφαλιά θα νικήσει τον νεαρό τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο 26' σε νέα εξαιρετική σέντρα του Χατζιάι, ο Μπράτι με εντυπωσιακό πλασέ στην κίνηση θα πετύχει το 3-0.

Μετά από 10' ο Μπράτι με εξαιρετική κάθετη θα βρει τον Σαμακοβλή στην περιοχή και απέναντι από τον Πίππο, με ωραίο τελείωμα ο τελευταίος θα πετύχει το 4-0.

Και πάλι ο Σαμακοβλής θα είναι ο σκόρερ του 5-0, πραγματοποιώντας παράλληλα το δικό του χατ τρικ στο παιχνίδι.

Ο Λυκούδης εκτελεί το φάουλ στην αντίπαλη περιοχή, ο Μακρυνώρης θα κάνει κεφαλιά πάσα στον σκόρερ και από κοντά ο τελευταίος εύκολα θα πλασάρει και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το 5-0 θα είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου μισού στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53' ο Μπράτι θα πετύχει το 6-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι με κοντινό πλασέ, ύστερα από αμυντική αδράνεια στην περιοχή της Προόδου.

Ο Θωμάς στο 84' θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής, όμως η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων και θα καταλήξει άουτ.

Τέλος στο 88' μετά από το κόρνερ του Λυκούδη από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι ο Λιάβας θα πιάσει αμαρκάριστος την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 7-0.

Αυτό το 7-0 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στον Άγιο Αντώνη, οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν ιδανικό ξεκίνημα στη διοργάνωση, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστούν ακόμη αρκετή δουλειά για να μπορέσουν να φανούν ανταγωνιστικοί στη συνέχεια.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Γαβαλάς, Πυλαρινός (66' Κόλιερ), Πολυδωράτος, Λυκούδης, Κορσιάνος, Μπράτι (73' Θωμάς), Χατζιάι, Ρεμούντης (73' Μελιγγιώτης), Σαμακοβλής (66' Δελαπόρτας), Μακρυνώρης (66' Λιάβας).

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Πίππος Ν., Βρεττός, Πάτερης, Πρίφτης Μ. (73' Πρίφτης Κ.), Πίππος Α., Κατσαμπίρης, Μανωλόπουλος, Sula, Μαγριπής Μωραΐτης, Ηλιόπουλος (λ.τ. 66' Κανέλλος).

Θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου