Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25

Νέες σημαντικές ενισχύσεις από τον "Παγκέ"

Με στόχο τη δημιουργία μιας ικανής ομάδας, με την επιστροφή στην ενεργό δράση, παράλληλα με την ενίσχυση του ενόψει της συμμετοχής του στο τοπικό κύπελλο, ο Παγκεφαλληνιακός προχώρησε σε δύο πολύ καλές προσθήκες, δυναμώνοντας έτσι το υπάρχον ρόστερ.

Συγκεκριμένα απέκτησε από τον Α.Ο.Κ.Ι. τον νεαρό, ταλαντούχο 16χρονο επιθετικό ποδοσφαιριστή Γιάννη Στρατιώτη, ο οποίος θα αγωνιστεί σε θέση "μικρού", αλλά και τον αξιόλογο κεντρικό Βαγγέλη Παπαναστασάτο, ο οποίος επέστρεψε στο νησί, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του.

Είναι δύο πάρα πολύ δυνατές προσθήκες που θα δώσουν λύσεις στον ιστορικό "Παγκέ" και θα βοηθήσουν στην επιτυχία των στόχων που έχει θέσει η ομάδα του Αργοστολίου.

Φυσικά, η ενίσχυση δεν σταματάει εδώ και τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθούν και νέα ονόματα!

Παράλληλα με την μεταγραφική ενίσχυση, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, προκειμένου να είναι έτοιμη στην εντός έδρας πρεμιέρα της στο τοπικό κύπελλο στο ίδιο γήπεδο, με αντίπαλο τον Α.Ο. Σάμης.

Β. Παπαναστασάτος

Γ. Στρατιώτης

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου